€ 13,03

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grote Kerk Epe

1A Beekstraat

8162 HA Epe

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Huygens Vocaal Ensemble brengt Argentijnse festival concerten.

Het Huygens Vocaal Ensemble o.l.v Hans Tijssen staat aan de vooravond van zijn grootste uitdaging tot op heden, zij zullen Nederland vertegenwoordigen op het muziekfestival Cantapueblo in Mendoza - Argentinië. Zij gaan daar diverse concerten geven waarin een mix van nieuwe Nederlandse en traditionele Spaanse muziek uitgevoerd zal worden.

In aanloop naar de Argentinië reis geeft het ensemble twee festival concerten. Op zaterdag 27 oktober om 20.30u - Bergkerk Deventer en zondag 28 oktober om 15.30 - Grote kerk Epe klinkt een feestelijk en afwisselend programma. Op het programma veel nieuwe vocale muziek met werken van Lauridsen, McKinley, Toch en Andriessen. Verrassende, verhalende en toegankelijk muziek.

Naast bovengenoemde werken zal de Misa Michael Jackson van de hand van dirigent Tijssen worden uitgevoerd. Dit is een mis voor a capella koor in klassieke stijl geïnspireerd op tophits van Michael Jackson.

Over HVE

Het Huygens Vocaal Ensemble is als kamerkoor alweer twintig jaar actief in voornamelijk de Regio Zwolle/Deventer maar ook ver daarbuiten. Jaarlijks treedt het koor meerdere malen op met veelal vernieuwende programma’s.

Enkele hoogtepunten in de afgelopen jaren waren de parkeergarage concerten en bijzondere samenwerkingen met o.a. theatermaker Wim T. Schippers, Het Metropool orkest en choreografen Ivgy en Greben.

Naast deze grotere producties probeert het ensemble een lans te breken voor nieuwe muziek. Meerdere malen heeft het koor premières gebracht. Het koor kan bogen op een goede reputatie en ontvangt regelmatig uitnodigingen om deel te nemen aan festivals. Zo waren zij te recentelijk te gast op Lowlands.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grote Kerk Epe

1A Beekstraat

8162 HA Epe

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen