Festival de Nieuwe Maesberg

Venster Acties

Festival de Nieuwe Maesberg

Koop nu je ticket voor dit magische festival waar onze paarden de rode draad vormen. Een festival vol ceremonies, workshops en gezelligheid!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

De Maesberg 2 Harderwijkerweg 6816 VA Arnhem Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Wees welkom op een magische plek midden in het bos. Hier hebben vrije geesten de ruimte om hun hart te volgen. Hier leven mens en dier samen in de natuur en dragen zielen elkaar in hun levensmissie. Niet alleen dit maakt de energie op De Nieuwe Maesberg bijzonder. Op het terrein leeft ook een kudde van 35 paarden. Doordat de paarden in vrijheid en in kuddeverband samenleven, kunnen ook zij, net als de mensen, volledig in hun potentieel komen.

Het paard met al zijn transformerende krachten loopt als een rode draad door het Nieuwe Maesberg Festival, de plek waar zielen elkaar kunnen ontmoeten en herkennen en waar we samen een nieuwe manier van leven neerzetten. Paarden leven van nature in een hoge frequentie en kunnen ons als mens daarom als geen ander bekrachtigen in onze groei. Als we er voor openen geven ze ons de waardevolste inzichten en transformeren ze zowel persoonlijke als collectieve pijnen.

Wat zou jij doen als je je potentieel zou leven, net als deze paarden?

Samen met de paarden, het Al wetende veld, verschillende gespecialiseerde paarden coaches en ceremonieleiders, zetten we met alle deelnemers een krachtig veld neer waarin alles mag ontstaan.

Ceremonies en workshops

Doe mee aan de grote groepsceremonies in het veld en de workshops tussen de paarden. Liever één-op-één? Ga dan voor een healing, reading of sjamanistische sessie bij een va de paardencoaches die op de Nieuwe Maesberg met verschillende kuddes werken. Onderzoek je levensvragen en bekrachtig jouw talenten met behulp van de paarden. In kleinere settings worden er naast het paardenwerk ook cacaoceremonies, intensieve breath work sessies en klankschalensessies gegeven.

Relaxen en bezinnen

Tussendoor kan je tot bezinning komen bij het heilig vuur, waar je misschien een kaartje trekt of word verrast door een akoestisch lied. Slenter langs de kraampjes waar zelfgemaakte en authentieke producten worden aangeboden. Kom een pure cacao drinken bij de cacaobar, genieten van de lekkerste, gezonde taartjes en andere pure lekkernijen. Of boek een massage, energetische sessie, laat tarot kaarten leggen of ga voor een reading bij een medium.

Dansen

Dansend en vol levensvreugde sluiten we af met een Ecstatic Dance in de wei en een spetterende show in het bos van muzikale tovenaar Piet Jan Blauw.

Investeer mee in een nieuwe wereld

De opbrengst van het festival gaat geheel naar de groei van De Nieuwe Maesberg, zodat we nog meer kunnen delen in de overvloed die we hier samen creëren. Zo staat bijvoorbeeld de aanschaf van een spiegeltent hoog op ons verlanglijstje, zodat we in de toekomst het hele jaar door mooie activiteiten kunnen gaan organiseren.