Festival Digitale transformatie en transformatieskills….

Venster Acties

Festival Digitale transformatie en transformatieskills….

wanneer ga jij zelf aan de slag? Laat je inspireren door deze sprekers!

Door Bedrijvennetwerk HR

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 23 jun. 2023 12:00 - 17:00 CEST

Locatie

T-Mobile Hoofdkantoor 60 Waldorpstraat 2521 CC Den Haag Netherlands

Over dit evenement

  • 5 uren
  • eTicket voor mobiel

Het programma:

12.00 - 13.00 uur: Ontvangst en lunch (broodjes, koffie, thee)

13.00 - 13.10 uur: Opening door o.a. Jacqueline van Onzenoort (middagvoorzitter)

13.10 - 14.15 uur: Keynote speaker Bea Aarnoutse (schrijfster van de boeken Happy change en Alligment 2.0) incl. interview door Jacqueline

14.15 - 14.30 uur: Break (koffie, thee, kleine versnapering)

14.30 - 15.15 uur: Workshopronde 1

15.30 - 16.15 uur: Workshopronde 2

16.30 - 17.00 uur: Borrel met hapjes

Workshops:

Er zijn 2 workshop-rondes. Je hebt de keuze uit deze interactieve workshops:

Special forces met Frenk van Assen

Hoe pak je aan als je de organisatie wilt transformeren langs de as van de Green on principes? Wat is de rol van HR en welke transformatievaardigheden vraagt dit?

Natalie Hazenberg (transformatieproces naar zelforganisatie en wendbaar organiseren)

Natalie is de co-auteur, naast Klaas Ariaans, van het boek Momentum. Nadat we Klaas tijdens de HR Hackaton het podium hebben gegeven rondom wendbaar organiseren, hebben we nu Natalie gevraagd een workshop te geven. Hoe pak je een transformatie aan naar wendbaar organiseren? Wat zijn haar lessons learned en hoe kunnen de workshop deelnemers interactief ontdekken welke transformatievaardigheden dit vraagt.

Marjolein ten Hoonte

Een workshop als vervolg op de kennissessie van 24 april jl. waarin haar boek 'Kunnen we het even over werk hebben?' centraal stond en wat dit vraagt van de transformatieskills van HR. Marjolein doet een groot appel op de transformatievaardigheid van HR in het toegaan naar een ontslagvrije samenleving vanuit een toekomstvaste visie die echt onderbouwd is met data en kennis van de technologische ontwikkelingen. Zij is een hele stevige thought leader op het gebied van de toekomst van werk.

Bea Aarnoutse

Bea Aarnoutse is specialist op het gebied van leadership- en employee alignment. Ze is boardroom consultant, partner en associated consultant van PROOF en betrokken bij veel verandertrajecten: van strategie-implementaties tot fusies. Ook is Bea auteur van twee succesvolle managementboeken: Alignment 2.0 (2015) en Happy change (2021).

Organisaties die consistent werken aan engagement en alignment van medewerkers komen verder. Dat is de boodschap die Bea Aarnoutse, die ze al ruim 15 jaar predikt en dagelijks in de praktijk brengt. Zijn je medewerkers happy, dan creëren zij waarde voor alle stakeholders en maken ze het verschil voor klanten. Een sterke reputatie begint wat haar betreft dus intern: en daarom is het voor elke organisatie juist in deze veranderende tijden extra belangrijk om aandacht te besteden aan de employee journey.

Locatie: T-Mobile in Den Haag

Over de organisator

Georganiseerd door
Bedrijvennetwerk HR

Het Bedrijvennetwerk HR is een samenwerkingsverband op het gebied van Human Resources. Een twintigtal grotere, vaak internationaal opererende organisaties in Nederland delen kennis en ervaring, stimuleren een brede kijk op HRM en willen een wezenlijke bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van het vakgebied. Een groots en meeslepend jaarlijks event, communities of practice die zich verdiepen in HR next practices, kennissessies waarin aansprekende praktijkthema’s worden gedeeld en andere manieren waarop kennisdeling en kenniscreatie worden gestimuleerd zijn onderdeel van ons palet. Meer informatie? Kijk dan op www.bedrijvennetwerkhr.nl.