€ 79,38 – € 92,40

Festival Jazz International Nijmegen 2019 Passe-partout

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nijmegen

Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Festival Jazz International Nijmegen vindt dit jaar plaats op 24, 25, 26 en 27 oktober 2019. Dit jaar presenteren wij een verscheidenheid aan artiesten uit binnen- en buitenland, die de invloed van stedelijke sferen en de identiteit van de metropolen op de sound van hedendaagse jazz laten horen.

Het festival maakt ook ruim plaats voor grensoverschrijdende samenwerkingen zoals o.a. die van Paul van Kemenade’s Three-Horns-and-A-Bass met drie bijzondere muzikanten uit Zuid-Afrika (trompettist Mandla Mlangeni, pianist Andile Yenana en drummer Louis Moholo)

Op vrijdag treedt o.a. Angles 9 op, een band die je ook vooral zelf live moet ervaren. Speels, vol energie en emotie, weet Angles 9 elke keer weer het publiek te raken, getuigen de fantastische recensies die hun albums en concerten wereldwijd kregen.

Op zaterdag wordt o.a. het geluid van Los Angeles uitgelicht, met trombonist Ryan Porter, die zijn kersverse album Force For Good presenteert. Porter neemt voor dit concert een aantal prominenten uit het collectief The West Coast Get Down mee. In de bezetting zal o.a. jazzgigant Kamasi Washington staan.

Op zondag is o.a. het geluid van Chicago is aanwezig. Saxofonist Greg Ward’s Rogue Parade brengt met zijn alom geprezen nieuwe album Stomping off from Greenwood een ode aan de Windy City.

De Early Bird-tickets zijn tot en met 31 augustus te koop. Vanaf 1 september gaat de reguliere verkoop in. Kijk voor meer informatie over de concerten en de exacte tijden op www.fjin.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nijmegen

Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen