€ 14,30 – € 19,54

Festival Jazz te Gast

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zuidhorn

De Gast

9801 Zuidhorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Jazz te Gast is een tweejaarlijks jazzfestival - dat een klein dorp voor één dag omtovert tot het absolute middelpunt van de Europese jazz.

Over dit evenement

De top van de Europese Jazz komt naar Zuidhorn

Jazz te Gast tovert een klein Gronings dorp om tot het absolute middelpunt van de Europese jazz. Internationale top-musici, jong talent en het Noordpool Orkest treffen elkaar in een ongekend avontuur. Ter plekke maken zij nieuwe muziek en voeren die uit in de sprookjesachtige tuinen van De Gast in Zuidhorn.

Slenter van tuin naar tuin, eet een hapje mee en laat je verrassen door fantastische muziek. Het festival start om 13.30 uur en het dagprogramma is vrij toegankelijk voor iedereen.

Pianist Ethan Iverson uit New York en de Friese saxofoniste Marike van Dijk leiden deze editie van Jazz te Gast. Zij zochten een dreamteam van tien fantastische jazzmusici bij elkaar die samen nieuwe muziek in verrassende combinaties maken. Unieke muzikale persoonlijkheden, afkomstig uit alle hoeken van de wereld: van New York tot Parijs en Hongarije tot Berlijn.

Special Guests zijn het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) o.l.v. Ruben Hein, een big band van 18 Nederlandse toptalenten. Trouwens, Jazz te Gast biedt ook ruimte voor aanstormend talent uit de omgeving. Sluit je muzikale middag gezellig af en eet een hapje mee aan de lange eettafel in de straat De Gast. En blijf vervolgens voor het geweldige slotconcert van de complete line-up en het Noordpool Orkest.

"Misschien wel het beste jazzfestival van Nederland." Reinier Baas

"Niet alleen de prachtige ligging maar vooral het bijzondere concept achter Jazz te Gast maakt dit festival uniek. Het festival werkt als een ontmoetingsplek en verbindt, zowel muzikaal als persoonlijk." Ben van Gelder

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zuidhorn

De Gast

9801 Zuidhorn

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen