€ 40

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Veenhuizen

dorp Veenhuizen

9341 Veenhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Festival Veenhuizen is een uniek festival vol klassieke muziek rondom de historische verhalen van het prachtige dorp Veenhuizen.

Over dit evenement

Vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus wordt u getrakteerd op topmusici, en -ensembles van nationale en internationale allure. Het dorp Veenhuizen met de bijzondere verhalen staat centraal deze dagen. In en rondom Veenhuizen vindt u diverse festivallocaties. U leert het dorp kennen en luistert ondertussen naar prachtige klassieke muziek. Er zijn concerten, pop-up optredens, wandelingen en kinderactiviteiten. Voor iedereen is er tijdens het festival iets te beleven.

Festival Passe-partout

Wilt u tijdens het festival onbeperkt genieten van alle concerten? Koop dan een festival passe-partout. Geldig voor vrijdagavond 30 augustus en zaterdag 31 augustus de gehele dag en avond op alle locaties. Denk eraan vol = vol tijdens een concert, dus kom op tijd indien u een bepaald concert niet wilt missen. Op deze manier kunt u optimaal gebruik maken van uw passe-partout.

Alle ticketprijzen inclusief servicekosten

Let op! alle tickets zijn inclusief servicekosten, er komen dus geen extra boekingskosten bij na het afronden van de bestelling.

Meer informatie over het festival

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste festival nieuws, volg ons dan op Facebook Voor meer informatie over Festival Veenhuizen kunt u terecht op onze festivalwebsite.

We hopen u eind augustus te mogen begroeten in Veenhuizen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Veenhuizen

dorp Veenhuizen

9341 Veenhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen