FestiVitaalBreda- Meer balans door de Improvisatie Mindset

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Optisport

Terheijdenseweg 500

Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wil je naar meerdere activiteiten van FestiVitaalBreda koop dan je Passe-Partout ticket op https://vitaalbreda.plugandpay.nl/checkout/festivitaalbreda Na aanmelding en betaling, ontvang je een voucher met een persoonlijke kortingscode voor alle activiteiten. Aanmelden per activiteit is verplicht. Ga naar https://vitaalbreda.com/festivitaalbreda voor het volledige programmaoverzicht

Meer balans door de Improvisatie Mindset
Gegeven door: Durven & Doen | Motivatie en Communicatie Trainingen


Hoe improvisatie jouw leven makkelijker maakt en je werk leuker.

Wij zijn gewoontedieren, functioneren vaak op de automatische piloot. We leven, denken en bewegen vaak in vaste patronen. Als ik zeg doe je armen eens over elkaar welke arm heb je dan over welke arm geslagen? En doe het nou eens andersom. Dat is toch lastig. Nu ga je nadenken, dat doen we liever niet. Vaak kies je ( onbewust ) voor de geijkte weg. Omdat dit vertrouwen en veiligheid biedt.
Door af en toe een andere – bewuste - keus te maken maak je nieuwe verbindingen aan in je hersenen. En dat is weer bevorderlijk voor de creativiteit.
Improvisatie is het voortdurend schakelen tussen onze twee hersenhelften. En doordat we dit doen creëren we nieuwe verbindingen en staan we open om creatiever te zijn. Als je denkpatronen bewust doorbreekt, dan zal je merken dat creativiteit gemakkelijker ontstaat/ gaat stromen.
De impro mindset helpt je om binnen de gestelde kaders te doen wat jij belangrijk vindt. De juiste prioriteiten te stellen. Het verlamt niet maar geeft je juist de creativiteit en het zelfvertrouwen om te vertrouwen op je gezonde verstand. De kennis die je al hebt. Want…. alles is er al.
Deze inspiratiesessie is bij uitstek geschikt voor mensen die de lat erg hoog leggen voor zichzelf daar last van hebben.

Resultaat:
Na deze inspiratiesessie weet je wat de 6 basisbeginselen van improvisatie theater zijn en hoe je deze jouw kunnen helpen meer balans te vinden tussen werk en privé.

Doelgroep:
Werknemers; bijzonder geschikt voor perfectionisten die willen leren loslaten en daardoor meer rust ervaren- Managers en teamleiders; laagdrempelige kennismaking met de werkwijze van Durven en Doen met als doel te bepalen of dit past bij de organisatie

Je wordt door de dames van Durven en Doen opgevangen in de hal van Optisport/ Avontura

Datum en tijd

Locatie

Optisport

Terheijdenseweg 500

Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen