FestiVitaalBreda- Routekaart proactiviteit mbt jouw vitaliteit!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nader te bepalen- Breda

Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wil je naar meerdere activiteiten van FestiVitaalBreda koop dan je Passe-Partout ticket op https://vitaalbreda.plugandpay.nl/checkout/festivitaalbreda Na aanmelding en betaling, ontvang je een voucher met een persoonlijke kortingscode voor alle activiteiten. Aanmelden per activiteit is verplicht. Ga naar https://vitaalbreda.com/festivitaalbreda voor het volledige programmaoverzicht

Routekaart proactiviteit mbt jouw vitaliteit!

Gegeven door: Panavisie

Tijdens deze workshop worden deelnemers bewust gemaakt van het nemen van ‘ individueel eigenaarschap’ mbt hun eigen vitaliteit.
Het eigenaarschap wordt ontdekt door het lopen van een speciale routekaart. Dit is een kaart op A0-formaat
waarop 8 stappen beschreven staan. Tijdens het doorlopen van deze acht stappen wordt op interactieve wijze inzicht verkregen hoe jezelf & de betreffende deelnemers in elkaar zitten en hoe zij het individueel eigenaarschap mbt hun eigen vitaliteit gaan oppakken.
De deelnemers van de groep krijgen inzicht op de eigen vitaliteit, hoe ze daadwerkelijk omgaan met hun vitaliteit en wat ze nodig hebben om hier (beter) mee om te gaan. Door samen de route te doorlopen biedt de groep het voordeel dat men de deelnemers snel beter leert kennen en van elkaar kan leren. In korte tijd weet men wat nodig is om ECHT in de actie te komen!
Goed in je vel zitten is erg belangrijk. Dit heeft een positieve invloed op jezelf in je werk als wel privé. Dat leidt tot betere prestaties en gezonde(re) (werk)relaties.

Doelgroep:

Individuele medewerkers van bedrijven die in actie willen komen aangaande hun vitaliteit. Deze activiteit is goed als individuele deelnemer te boeken, maar ook een leidinggevende met zijn/haar team. Evt ook te combineren met een lunch op het bedrijf

Datum en tijd

Locatie

Nader te bepalen- Breda

Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen