Fietsen voor 3FM

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zwembad de Schaeck

53 Veenhuisweg

7391 TR Twello

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In de week voor Kerst haalt 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Dit jaar staat het Glazen Huis in Apeldoorn en wij willen je vragen om ook jouw steentje bij te dragen. Hoe? Door op woensdag 13 december zoveel mogelijk rondjes in een kwartier over het uitdagende parcours op de zonneweide van zwembad De Schaeck te fietsen en hiervoor opa’s, oma’s, familie en vrienden te vragen je te sponsoren. Wil je meedoen, geef je dan snel op!

Meedoen aan deze actie kan gewoon op je eigen fiets. Wanneer je bijvoorbeeld een mountainbike hebt is dat natuurlijk wat makkelijker, maar een ‘gewone’ fiets is ook prima! Probeer bij het fietsen zoveel mogelijk rondjes te fietsen en maak ook nog eens kans op mooie prijzen.

Probeer zoveel mogelijk sponsoren enthousiast te maken en jou te sponsoren voor het goede doel van 3FM. Vraag ze om een vast bedrag, en neem dit bedrag op 13 december mee naar de zonneweide van het zwembad. De sponsorlijst waarop je de naam en het bedrag kunt aangeven kun je hier downloaden. Natuurlijk kunnen je sponsoren ook komen kijken. Voor het goede doel verkopen wij op die middag ook warme chocolademelk en knakworsten.

Zoals gezegd vindt de activiteit plaats op de zonneweide van het zwembad. De ingang van de zonneweide is aan de achterkant (Schakerpad) bij het grote hek.

De deelnemers worden opgedeeld in 3 groepen: een groep in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar, een groep van 8 t/m 10 jaar en van 11 t/m 15 jaar. De groepen zijn als volgt ingedeeld:
Groep 1 (4 t/m 7 jaar): 14.30 - 14.45 uur
Groep 2 (8 t/m 10 jaar) 15.00 - 15.15 uur
Groep 3 (11 t/m 15 jaar) 15.30 - 15.45 uur

Opgeven is verplicht en via de link bovenaan deze pagina.


Datum en tijd

Locatie

Zwembad de Schaeck

53 Veenhuisweg

7391 TR Twello

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen