€ 16,41

Fifa 18 Tournament

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vue Bioscoop Apeldoorn

Nieuwstraat 381

7311 BR Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Aanstaande vrijdag wordt FIFA 18 gereleased! Alle FIFA-verslaafden kunnen zich de komende weken ziek melden van werk, de relatie op pauze zetten en je vrienden vertellen dat er alleen nog online gemeet kan worden. Want ja, het duurt even voordat je het topniveau bereikt en voor de dag kan komen op hèt FIFA-toernooi van Apeldoorn. Door een samenwerking tussen de VUE Bioscoop, Mediamarkt & Delicious Media wordt er een super dik FIFA-event op poten gezet waar je super toffe prijzen kunt winnen.

Hoe gaat dit toernooi te werk

Op zaterdag 11 november (44 dagen na de release) wordt het eerste FIFA-toernooi van Apeldoorn georganiseerd. Je dient hiervoor een ticket aan te schaffen waarmee je kans maakt op super toffe prijzen. Om 17:30 uur vindt de loting plaats, waarna je minimaal 8 ronden moet overleven om de finale te bereiken. De wedstrijden vanaf de halve finale worden in de bioscoopzaal gespeeld.

Prijzen

De prijzen worden aangeboden door relaties & leveranciers van de organiserende partijen. De prijzen worden spoedig bekend gemaakt op de website & social media kanalen van FIFA Tournaments. Het streven hierbij is dat niet alleen de winnaar met de hoofdprijs naar huis gaat, maar dat overige deelnemers ook kans maken op toffe prijzen.

Deelnemers

Er kunnen maximaal 256 spelers deelnemen aan dit toernooi.

Tickets

Kosten voor deelname aan het FIFA 18-toernooi bedragen €14,- (ex ticketshop-kosten). Naast dat je hiermee kans maakt op super mooie prijzen en eeuwige FIFA-roem, zit hier ook 1 consumptie bij inbegrepen bij de VUE Bioscoop. FIFA 18 wordt op 29 september om 00:00 uur exclusief gereleased bij de Mediamarkt! De eerste 50 personen die de game bij de Mediamarkt aanschaffen krijgen 50% korting op hun entree voor het FIFA-toernooi. Zij krijgen bij de aanschaf van de game een formulier waarmee zij het ticket met korting kunnen aanschaffen in de ticketbox.

Bij de aanschaf van je ticket geef je door met welk team je speelt. Met dit team word je op 11 november om 17:30 uur geloot tegen je tegenstander!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vue Bioscoop Apeldoorn

Nieuwstraat 381

7311 BR Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen