€ 8,42

Film in het Theater - Last Vegas

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Openluchttheater Lochem

Onderlangs

7241 JR Lochem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een theater als dat in Lochem vraagt om een film. Wat is er nu mooier dan beschut tussen de bomen met z’n allen naar een enorm scherm te kijken? Kussentje, fleecedekentje, drankje, hapje lekker knus en geschikt voor een groot publiek.

Over Last Vegas
Wat gebeurt er waneer 4 mannen op leeftijd een weekend naar Las Vegas gaan? Wanneer Billy, de eeuwige vrijgezel, gaat trouwen besluit het vriendengroepje zich nog één keer volledig te laten gaan. En waar kan dat beter dan in Las Vegas? Ze kennen elkaar al van jongs af aan, maar de relatie loopt niet tussen iedereen in het groepje altijd even soepel. Hoe zal het weekend verlopen? Gaat hun leeftijd ze parten spelen of feesten ze als jonge goden? Serieuze, hilarische en vertederende momenten.

De topacteurs Michael Douglas, Robert de Niro, Kevin Kline en Morgan Freeman spelen de rollen van Billy, Archie, Paddy en Sam met verve.

Een leuke toegankelijke film voor iedereen vanaf 12 jaar in een prachtige omgeving. Wat wil je nog meer? Een fleecedekentje en een kussentje misschien om je lekker warm te houden.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Openluchttheater Lochem

Onderlangs

7241 JR Lochem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen