€ 0 – € 10

Filmdag CNV Onderwijs 2018 Utrecht

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Filmtheater 't Hoogt

Hoogt 4

3512 GW Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

'Een meeslepend en emotioneel verhaal voor iedereen die in het onderwijs werkt'


Op zaterdag 17 maart organiseert CNV Onderwijs voor het vierde jaar weer een filmdag met netwerkborrel bij Filmtheater ’t Hoogt in Utrecht en Focus Filmtheater in Arnhem. De filmtitel houden we net zoals andere jaren nog even geheim, maar ook dit jaar hebben weer gekozen voor een prijswinnende film die je gezien moet hebben! De film haakt in op een actueel onderwerp, de radicalisering van een leerling. Voor leden van CNV Onderwijs is het toegangskaartje gratis, niet-leden betalen € 10,- (inclusief 2 gratis consumpties). Kijk en praat mee!

Waarom een filmdag?

CNV Onderwijs is niet alleen een vakbond, maar ook een vakvereniging die mensen uit het onderwijs samenbrengt. Naast je dagelijkse werkzaamheden, kan het ook heel prettig zijn om via een film op situaties in je werk te reflecteren met collega’s van andere scholen en onderwijssectoren. De filmdag biedt niet alleen een ontspannen middag, maar ook de mogelijkheid om dit actuele onderwerp bespreekbaar te maken en ervaringen, ideeën en tips uit te wisselen onder het genot van een drankje.

Voor wie?

De filmdag is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is in de diverse onderwijssectoren (PO, VO, MBO en HBO). Nodig vooral collega’s vrienden en kennissen uit die ook werkzaam zijn in het onderwijs.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Filmtheater 't Hoogt

Hoogt 4

3512 GW Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen