Venster Acties

Filmen met je Smartphone-basis

Leer in een dag een professioneel filmpje te maken en monteren met je smartphone, in de basiscursus ‘Filmen met je Smartphone’.

Door Studio Stoop

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 21 apr. 2023 09:30 - 17:00 CEST

Locatie

Utrecht Catharijnesingel 56-57 3511 GE Utrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 7 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

In de cursus Filmen met je Smartphone-basis leer je hoe je met een film jezelf op de kaart zet, welke spullen je nodig hebt voor smartphone filmen, hoe je omgaat met verschillende licht- en geluidsomstandigheden.

We gaan in op decoupage: welke shots heb je nodig voor een verhaal? Waar zet je de geïnterviewde neer? We besteden aandacht aan storytelling en we bekijken een aantal apps voor de bediening van je smartphone, en voor montage.

Aan het eind van de dag heb je een reportage gemaakt en gemonteerd met unieke shots, voice over en interviews.

Meer info? Kijk op https://www.studiostoop.nl/basistraining-filmen-met-je-smartphone/

Deze cursus wordt ook incompany gegeven. Mail naar: marjolein@studiostoop.nl

Over de organisator

Georganiseerd door
Studio Stoop

Trainer Marjolein Stoop: "Met ruim 20 jaar ervaring bij de publieke omroep als journalist voor de radio, tv en internet, (o.a. Avro, NPS, Wereldomroep) geef ik nu graag kennis door aan mensen die voor het eerst met dat bijltje hakken.

Ik ben docent aan de HBO-opleiding Dutch Filmers Academy (DFA) in Amsterdam. Daarnaast geef ik cursussen aan volwassenen die voor hun werkgever of bedrijf online video's willen maken.

Naast trainen en lesgeven maak ik bedrijfsfilms. Dat doe ik als camjo, dat wil zeggen dat ik zowel cameravrouw ben als regisseur, interviewer en editor. In andere gevallen werk ik samen met presentatoren, cameramensen en editors uit mijn netwerk.

De cursus 'filmen met smartphone of camcorder' is gebaseerd op mijn kennis en ervaring als camjo. In de cursus leer je hoe je een productie helemaal zelf kunt maken."