Filmen met je Smartphone-intensief

Venster Acties

Meerdere data

Filmen met je Smartphone-intensief

Zin om echt goed films te leren maken met je smartphone? Volg dan de 3-daagse cursus in Utrecht.

Door Studio Stoop

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 4 nov. 2022 09:30 - vr. 3 nov. 2023 17:00 CET

Locatie

Utrecht Oorsprongpark 7 3581ET Utrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Naast de basiscursus Filmen met je Smartphone, organiseren we ook de intensieve driedaagse cursus Filmen met je Smartphone. De cursusdagen zijn drie opeenvolgende vrijdagen. De huiswerkopdrachten zorgen ervoor dat je kilometers maakt en dat wat je leert goed beklijft.

Een korte greep uit het programma: de complete productie van een reportage met interviews, pre-productie als script maken naar aanleiding van een idee, technische aspecten zoals licht, geluid en compositie, storytelling. Verder: montage op je telefoon, formats herkennen en toepassen, een aflevering van een zelfbedachte serie maken, enzovoorts.

Doe je mee? Voor meer info: https://www.studiostoop.nl/cursus-filmen-met-je-smartphone-intensief/

Over de organisator

Georganiseerd door
Studio Stoop

Trainer Marjolein Stoop: "Met ruim 20 jaar ervaring bij de publieke omroep als journalist voor de radio, tv en internet, (o.a. Avro, NPS, Wereldomroep) geef ik nu graag kennis door aan mensen die voor het eerst met dat bijltje hakken.

Ik ben docent aan de HBO-opleiding Dutch Filmers Academy (DFA) in Amsterdam. Daarnaast geef ik cursussen aan volwassenen die voor hun werkgever of bedrijf online video's willen maken.

Naast trainen en lesgeven maak ik bedrijfsfilms. Dat doe ik als camjo, dat wil zeggen dat ik zowel cameravrouw ben als regisseur, interviewer en editor. In andere gevallen werk ik samen met presentatoren, cameramensen en editors uit mijn netwerk.

De cursus 'filmen met smartphone of camcorder' is gebaseerd op mijn kennis en ervaring als camjo. In de cursus leer je hoe je een productie helemaal zelf kunt maken."

€ 858,36