€ 17,50 – € 22

Filosofische workshop Tijd en Toekomst

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De tijd vliegt. Maar soms lijkt hij ook stil te staan. Een ver verleden lijkt soms dichterbij dan de dag van gisteren. Wij maken vaak plannen alsof wij weten hoe de toekomst eruit zal zien. Maar wat is tijd eigenlijk? Wat is toekomst? In deze filosofische workshop ontstaat de ruimte om ons te verdiepen in vragen over tijd en toekomst. Al eeuwen denken filosofen na over tijd. Wat kunnen filosofische ideeën over tijd voor ons betekenen?

Indeling workshop
In deze filosofische workshop gaan wij zelf filosoferen over tijd en toekomst. Een open gesprek met elkaar, zelf nadenken en kritische vragen stellen, wordt afgewisseld met een interactief filosofisch college over wat filosofen te vertellen hebben over tijd en toekomst, waarbij wij samen filosofische teksten lezen. Deze werkvorm zorgt ervoor dat wij snel de diepte in kunnen gaan. De workshop duurt drie uur inclusief een korte pauze.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor iedereen die even stil wil staan bij de vraag wat tijd eigenlijk is. Filosofische voorkennis is niet vereist. De workshop is een mooie gelegenheid voor een eerste kennismaking met filosofie en biedt een oefening in filosofisch denken en het stellen van filosofische vragen.

Door wie?
De workshop wordt begeleid door Ingeborg van den Bold. Zij is arts en filosoof en studeerde cum laude af op Heideggers Zijn en tijd. Zij is oprichter van
Bold filosofische praktijk.

Om het interactieve karakter van de workshop te waarborgen is er slechts ruimte voor 9 deelnemers. Meld je dus snel aan!

De prijs is inclusief 1 consumptie. Neem het ticket geprint mee om gebruik te kunnen maken van de consumptie.
Ben je lid van de Bibliotheek Eindhoven? Dan betaal je een gereduceerd tarief ( maak je keuze onder de knop 'tickets'). Ter controle kan naar je bibliotheekpas gevraagd worden.

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Je hebt al voor €18,- per jaar een abonnement. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen