€ 25

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cultuurkoepel Heiloo

464 Kennemerstraatweg

1851 NG Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De finaleavond van de NHN Business Awards wordt op donderdagavond 29 november gehouden in de Cultuurkoepel in Heiloo.

Het is de afsluiting van een proces, dat in mei van dit jaar van start is gegaan.

Een enorm aantal bedrijven uit Noord-Holland boven Amsterdam hebben zich aangemeld of zijn genomineerd en hebben de vragen van de jury beantwoord. Deze vragen gingen over duurzaamheid, inspiratie, motivatie, ondernemersrisico, regionale betrokkenheid en vernieuwing.

Aan de hand van deze antwoorden heeft de jury een eerste selectie gemaakt, een zogenaamde longlist. Alle 10 de juryleden hebben de 40 bedrijven op deze lijst (4 categorien, met ieder 10 bedrijven op de longlist) verder onderzocht op hun eigen vakgebied. Zo heeft bijvoorbeeld Ruben Uittendaal van ING de jaarrekeningen bekeken, heeft Mike Stapper gekeken hoe ze in de media naar voren kwamen en heeft Sharon Smit onderzocht hoe ze omgaan met personeel en mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Ieder jurylid heeft daarna zijn bevindingen aan de rest van de jury voorgelegd en gezamenlijk is de jury tot een top 3 per categorie gekomen. 12 finalisten zijn er dus overgebleven.

Deze 12 finalisten hebben vervolgens bezoek gehad van de voltallige jury en hebben zich in een uur tijd mogen presenteren. Tijdens deze presentatie werden zij door de jury beoordeeld op de 6 criteria, plus op hun ontvangst.

De finalisten hebben van Michael van Leijen van het Ambitiehuis een diepgaande pitchtraining gehad, die ze vanavond, 29 november, zullen moeten gebruiken.

Alle 12 finalisten zullen namelijk het podium opgaan en een finalepitch van 2 minuten houden, waarbij ze een presentatie op de achtergrond mogen laten draaien, om ook alle aanwezige ondernemers in de zaal te tonen waarom zijn winnaar moeten zijn.

Aan het eind van deze spannende avond weten we wie zich winnaar van de NHN Business Awards 2018 mogen noemen.

Uiteraard sluiten we de avond af met een hapje en een drankje. Ook tussen de pitches en de prijsuitreiking is er voldoende gelegenheid om te netwerken met de 500 aanwezige ondernemers uit de regio.

De inloop start om 19.45 uur.
LET OP: I.v.m. het voorafgaande VIPdiner is het niet mogelijk de zaal eerder te betreden.

20.00 uur start de spannende finaleavond.

Dresscode is Gala.

Parkeren kan heel eenvoudig voor de deur van de Cultuurkoepel.

De Cultuurkoepel is sinds september 2014 de nieuwe naam voor de voormalige Willibrorduskapel op het terrein van GGZ Noord-Holland-Noord. Dat terrein heet sinds maart 2015 Landgoed Willibrordus. Op de bewegwijzering staat nog GGZ NHN.

De Kennemerstraatweg is de doorgaande weg vanuit Alkmaar, over de zuidelijke rondweg, door Heiloo richting Limmen. Vanuit Castricum/Limmen heet die weg de N203 Rijksweg.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cultuurkoepel Heiloo

464 Kennemerstraatweg

1851 NG Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen