Gratis

Finale 'The Startup Academy'

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

HUBspot Leiden

Langegracht 70

2312 NV Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

HUBspot nodigt je uit om het resultaat van 16 weken hard werken door de deelnemers te bewonderen. De deelnemers presenteren hun idee en krijgen via een Q&A sessie feedback van een jury van experts en ondernemers. De jury beoordeelt de pitches, en reikt een prijs uit aan de het beste idee. De prijs bestaat naast de titel van ‘Meest Belovende Startup’ uit: zes maanden een gratis werkplek bij HUBspot incl. toegang tot alle faciliteiten, een literatuur pakket over ondernemen, en nog extra nader bekend te maken prijs. Maar jij hebt ook een stem! Er is een aparte publieksprijs, waarbij het team met de meeste publieksstemmen een mooie, eervolle vermelding krijgt en mooie prijs.

Jury
De jury bestaat uit onder andere uit Raffi Balder (directeur HUBspot), de overige juryleden worden in de komende weken bekend gemaakt. De finale van deze eerste editie Startup Academy toont de kracht van Leiden als plek voor innovatie en ondernemerschap. HUBspot verbindt wetenschap, ondernemen en onderwijs met de lokale overheid en het bedrijfsleven, waaronder partners Rabobank en Grant Thornton.

Ook meedoen?
Heb jij ook een idee voor een nieuwe dienst of product? Wil jij weten of jij dat idee verder kunt brengen, en misschien zelfs wel je eigen bedrijf kunt starten? In het najaar start Editie 2 van de Startup Academy. We hebben plaats voor 10 individuen of teams. Klik hier voor meer info!

Finale Startup Academy Editie 1
29 juni 2017, aanvangsttijd: 15:00, start programma 15.30
HUBspot, Lange gracht 70, Leiden
programma: Volgt

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

HUBspot Leiden

Langegracht 70

2312 NV Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen