Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Financieel management voor non financials | 2 & 3 november 2020 | IIR Amsterdam

IIR

Financieel management voor non financials | 2 & 3...

Ticketinformatie

Tickettype Prijs Servicekosten BTW
Aantal
Financieel management voor non financials | 2 & 3 november 2020
Data: 2 & 3 november 2020. Prijs is per persoon.
€ 1.399,00 € 0,00 € 293,79

Deel Financieel management voor non financials | 2 & 3 november 2020 | IIR Amsterdam

Evenementdetails

Leer doelbewust budgetteren, forecasten en monitoren zodat u uw doelstellingen behaald

U neemt als manager dagelijks beslissingen met financiële gevolgen. De business verandert voortdurend en u moet de juiste jaardoelstellingen en omzetprognoses realiseren. U bent verantwoordelijk voor budgetten of u heeft regelmatig contact met financieel specialisten. Goede financiële kennis is hierbij essentieel want u streeft immers naar een gezonde financiële bedrijfsvoering.

Tijdens deze training leert u wegwijs te raken in het financiële vakjargon.
Aan de hand van alledaagse voorbeelden wordt op een laagdrempelige manier onderwerpen zoals planning, kosten, break-even, investeringsselectie uitgelegd zodat u instaat bent dit toe te passen op u eigen situatie. Hierdoor bent u in staat om als gesprekspartner te acteren voor uw financieel specialist.

Heb je vragen over Financieel management voor non financials | 2 & 3 november 2020 | IIR Amsterdam? Neem contact op met IIR

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar


Coengebouw, Amsterdam
Kabelweg 37
1014 BA Amsterdam
Nederland

Organisator

IIR

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.