€ 6,93 – € 14,23

FINESSE / 6 OKTOBER / THE SPOT BUSSUM

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Spot

17 Wilhelminaplantsoen

1404 JA Bussum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Met de eerste geslaagde editie in de nopjes kunnen we niet wachten tot we een tweede editie weer kunnen organiseren!

We nemen je mee op een nieuw avontuur waarbij we The Spot gaan brengen tot wat 't Gooi weer nodig heeft! Diversiteit, Kwaliteit en Gezelligheid en wij gaan dat doen met FINESSE!!

FINESSE zal bekend staan om haar heerlijk line up voor in 't Gooi! De meest exclusieve dj's en artiesten in Bussum maar ook de opkomende talenten in DJ-wereld of simpelweg de talenten van 't Gooi want waarom elke keer naar Amsterdam of Rotterdam trekken als wij ze ook naar jullie kunnen brengen??

Wij organiseren een nieuw feestje dat je de gelegenheid biedt om leuk te kunnen stappen. Verwacht gezelligheid en een hele sterke line-up waar de beste dj's en artiesten landelijk bekend staan om jullie van de allerlekkerste deuntjes verzorgen deze avond om op los te gaan. Geen gedoe, geen gekke fratsen maar eindelijk genieten van een nieuw begin waarbij vrouw vriendelijkheid een van de belangrijkste factoren zal zijn waar dit feest om bekend zal staan.

Dus waar wachten we nog op? 't Gooi zal weer haar uitgaansavonden op de kaarten gaan zetten en wij staan garant een ijzersterke muzikale programmering waarin het feelgood gevoel van de bezoekers centraal staat! Dus met wie sta jij vooraan op de dansvloer? FINESSE IT IS!!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Spot

17 Wilhelminaplantsoen

1404 JA Bussum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen