€ 59,29

Finext Feiten & Fabels Festival 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fort De Batterijen

25A Overeindseweg

3439 LP Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Datadriven, factbased – de digitale transformatie is in volle gang. En het kan je veel opleveren. Tegelijkertijd wil je niet investeren in een zeepbel of worden geconfronteerd met fake news. Welke rol speel jij als Financial? Factchecker of Verhalenverteller?

Op donderdag 27 juni staat de waarheid centraal. Tijdens het Finext Feiten & Fabels Festival halen we de feiten boven water en schoppen we de luchtkastelen onderuit.

Zo zal Ionica Smeets, Wiskundige en Hoogleraar Wetenschapscommunicatie, je laten zien dat cijfers niet liegen, maar ook makkelijk de waarheid verhullen. Ook is zij een fervent factchecker en helpt ze maar wat graag fabels de wereld uit.

Daarnaast verwelkomen wij Bas Nijhuis als tweede keynote. Bas, een van Nederlands bekendste voetbalscheidsrechters, staat erom bekend dat hij veel toestaat tijdens een wedstrijd. De komst van de VAR zorgt voor meer informatie omtrent zijn beslissingen. In hoeverre beïnvloedt dit zijn handelen? En wat kunnen Financials leren over fluiten in de ‘geest van de wedstrijd’?

Bekijk hier het volledige programma!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fort De Batterijen

25A Overeindseweg

3439 LP Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen