€ 180,29

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Landgoed de Horst Driebergen

1 De Horst

3971 KR Driebergen-Rijsenburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
De Fitness Business Conventie 2020. Exclusief voor ambitieuze eigenaren en managers van fitnessclubs/studio’s!

Over dit evenement

Na het succes van de Fitness Business Conventie in 2019 krijgt het evenement in 2020 een vervolg. Groter, professioneler en wederom gericht op de fitnessondernemers van nu. De conventie staat dit jaar in het teken van Bedrijfsontwikkeling: Hoe breng je je onderneming naar de volgende fase. Hoe maak je je onderneming toekomstbestendig. Hoe optimaliseer je het resultaat van je onderneming. Centraal thema hierbij is het maken van keuzes.

De Fitness Business Conventie 2020 heeft tot doel om de deelnemende ondernemers te inspireren, te informeren en input te leveren die direct praktisch toepasbaar is.

Ben je eigenaar van een fitnessstudio, heb je een fitnessclub of een keten in de fitnessbranche? Dan is de Fitness Business Conventie 2020 een evenement dat je jezelf moet gunnen.

En ben je in 2019 naar de conventie geweest? Dan mag je zeker ook deze editie niet missen. Andere sprekers, andere onderwerpen, andere input, andere inzichten. Dus zeker weer de moeite waard!

NB. We volgen de ontwikkelingen m.b.t. het Corona virus natuurlijk op de voet. Indien we genoodzaakt zijn de Fitness Business Conventie te verplaatsen naar een latere datum, dan blijven uw toegangstickets uiteraard gewoon geldig. Er vindt geen restitutie plaats. Uw ticket is wel overdraagbaar.

Delen met vrienden

Locatie

Landgoed de Horst Driebergen

1 De Horst

3971 KR Driebergen-Rijsenburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen