€ 0 – € 27,50

Fitness Event Zwolle 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

PEC Zwolle

1 stadionplein

8025 CP Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op 13 juli 2019 is het eerste fitnessevent in het PEC Zwolle stadion de FEZ2019 met een spectaculaire Crossfit wedstrijd.

Over dit evenement

Op 13 juli 2019 is het eerste Fitness Event Zwolle (FEZ) in het PEC Zwolle stadion. Met o.a. de Bluefinger Throwdown, een spectaculair fitness evenement dat de fitste man/vrouw van de regio Zwolle oplevert. Fitness Event Zwolle is op een aantal manieren bijzonder.

Niet alleen door de BlueFinger Throwdown, maar ook door de gezondheidsmarkt, workshops, lezingen en de samenwerking met PEC Zwolle en Stichting Sportservice Zwolle. In vier categorieën (Mannen/Vrouwen- Scaled & RX) gaan 160 atleten onderling de strijd met elkaar aan. Doel van het evenement is een unieke ervaring te leveren aan atleten en bezoekers en een onvergetelijke indruk achter te laten.

PEC Zwolle behoeft geen verdere introductie. De in 1904 opgerichte trots van Zwolle is al drie keer kampioen van de eerste divisie. En is de trotse bekerwinnaar van 2014. PEC Zwolle speelt sinds 2013 onafgebroken in het PEC Stadion, dat als decor dient voor Fitness Event Zwolle. Stichting SportService Zwolle behoeft wat meer introductie. SportService Zwolle is dé verbinder van sport, bewegen en beleven voor iedere Zwollenaar. Voor sportverenigingen, onderwijs, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Zij zorgen ervoor dat iedere Zwollenaar de sport, beweging of beleving vindt die bij hem of haar past! Dit doen zij op diverse manieren. Het motto van SportService Zwolle (Sport, beweeg en beleef!) past uitstekend bij de doelstellingen van ons fitness evenement. Voor meer informatie over SportService Zwolle, kijk eens op de website http://sportservicezwolle.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

PEC Zwolle

1 stadionplein

8025 CP Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen