Gratis

Fix Je Bizz – Praktische tips om je fanbase op te bouwen: je eerste 100 éch...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

POPEI

300 Klokgebouw

5617 AD Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dinsdag 18 februari vindt Fix Je Bizz weer plaats. Masterclasses en workshops waarin je zakelijke regel-skills leert voor je muziek. Deze keer met als thema ‘Praktische tips om je fanbase op te bouwen: je eerste 100 échte fans', door Joep van Leijsen van Roadie. Aanvang: 20.00 uur. Entree: gratis (reserveer wel een gratis ticket).

Fix Je Bizz is een terugkerende meeting over de zakelijke kant van muzikant zijn. Je weet wel, datgene ‘wat er ook bij hoort’ als je muziek wil maken voor meer mensen dan alleen jezelf: boekingen, financiën, techniek, promotie, en ga zo maar door.

Deze editie een masterclass van Joep van Leijsen uit Breda. Als muziek marketeer heeft hij artiesten platform Roadie opgericht én boutique concert promotie platform Curated. Hij is ook manager geweest van talentvolle singer-songwriter Adam Barnes. Een échte muziekliefhebber die enthousiast wordt van muzikanten helpen met de promotie van hun muziek. Tijdens deze masterclass geeft hij praktische tips over hoe je je fanbase op kunt bouwen. Social media volgers zijn leuk, maar hoe krijg je die eerste 100 échte fans? Maak gebruik van z’n kennis en meld je aan voor deze bijeenkomst, waarin je natuurlijk ook je vragen kunt stellen en zo naar huis gaat met een bak kennis en inspiratie.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

POPEI

300 Klokgebouw

5617 AD Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen