Gratis

Flantúa Kenniscafé #3: Wake-up Call - Fountainheads

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stichting theater Peeriscoop

11B Boerenstraat

4201 GA Gorinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tijdens de derde editie van het Flantúa Kenniscafé zijn de Fountainheads te gast met hun Wake-up Call. Zij nemen ons mee op trendverkenning.

Over dit evenement

Aan het einde van het jaar willen we met jullie vooruit kijken in plaats van achteruit. Dit doen we samen met de trendverkenners van Fountainheads.

De Wake-up Call van de Fountainheads is bedoeld om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen. Ze nemen je in een sneltreinvaart mee in uiteenlopende actuele trends en bewegingen.

Wat zijn de trends? Waarom is innoveren belangrijk? Hoe pak je innovatie aan? Wat zijn de kansen van de open-source beweging, blockchain en kunstmatige intelligentie? Wat is de toekomst van de deel-economie? En welke impact heeft dit alles op de toekomst van werk, zorg, onderwijs, economie en samenleving?

Met hun presentatie roepen de Fountainheads ondernemende mensen op om het morgen anders te doen dan ze het gisteren deden. Want alleen dan blijft iedereen in ontwikkeling, is er innovatie en groei, zowel persoonlijk als zakelijk.

De Wake-up Call is een spetterende presentatie waar iedereen met een flinke inspiratieboost en een ietwat prettig ongerust gevoel wordt achtergelaten. Klaar voor een nieuw jaar met nieuwe kansen!

Locatie en Bereikbaarheid

De locatie is goed bereikbaar met de auto. Er is gratis parkeergelegenheid in de Kazerneplein garage, eenvoudig te bereiken na het nemen van afrit Avelingen of Gorichem. Ook met het OV is de Peeriscoop goed te bereiken, het is 13 minuten lopen vanaf NS station Gorinchem.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stichting theater Peeriscoop

11B Boerenstraat

4201 GA Gorinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen