Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Conference Center High Tech Campus

1b High Tech Campus

De Strip

5656 AE Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Special Invite, for the official launch of the FLORIJNCOIN (FLN)

NEDERLANDSE FLN INVITE ...

We leven in hectische tijden waar alles duur wordt, door tussen personen, politiek etc. daarom hebben wij een FLN blockchain, wallet, masternode en miningpool ontwikkeld, die tussenpersonen uitschakelt in heel Europa. Een gemakkelijk betaalsysteem wat iedereen van jong tot oud heel gemakkelijk kan gebruiken via hun telefoon, tablet of de thuis pc. Direct aan elkaar betalen is nu mogelijk, zonder tussenkomst van dure banken of providers.

Ik hoor zo vaak mensen zeggen "ik zou willen dat ik in 2004 Mark Zuckerberg kende. Dan was ik in Facebook gestapt". Of ik hoor mensen zeggen "toen ik in 2002 met internet begon was ik eigenlijk net te laat". Hoe geweldig is het om ergens vanaf het begin af aan bij betrokken te zijn. Florijncoin is een digitaal betaalmiddel waarmee je snel aan elkaar waar dan ook ter werled kunt betalen en later ook contracten aan elkaar kunt sturen als een soort smart contracts. Wij willen je graag alles daarover vertellen en je een super FLN aanbod doen!

Met Florijncoin FLN kun je elkaar (consumenten en ondernemers ) binnen 1 seconde betalen en dat zonder tussenkomst van derden in heel Europa en zelfs wereldwijd! We hebben een aantal ideeen zoals een beveiligde Florijncoin marketplace, Florijncoin Green, Florijncoin Charity fund allemaal super veilig op de blockchain. De toekomst begint nu...

Meld je daarom ook snel aan en zorg dat je er van af het begin bij bent en ook leuke resultaten kunt boeken! Meld je nu aan het is gratis inclusief je drankjes, het is op donderdag 22/11/2018 van 19.00 uur tot 23.00 uur op het High Tech Campus Eindhoven de strip Conference room; We hebben nog een beperkt aantal stoelen beschikbaar, van de totaal 300 stoelen, meld je daarom ook snel aan wij gaan je als consument of ondernemer deze avond alles vertellen over cryptocurrency, hoe het werkt en waarom het veilig is en hoe jij er ook mee kan en wil gaan werken. En we doen je een top aanbiedin,g als jij ook als een van de eersten wil starten geven we je 100% bonus bij aankoop!

GRATIS PARKEREN IN EEN VAN DE PARKEERGARAGES OP DE HIGH TECH CAMPUS !!!


Team FlorijnCoin (FLN)en Florijn Agency

Website www.florijncoin.com
E-mail info@florijncoin.com
E-mail info@florijnagency.com
Phone +31(0)880047903

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Conference Center High Tech Campus

1b High Tech Campus

De Strip

5656 AE Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen