€ 55 – € 67

Flowing With the Seasons

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tribe Hub

1 Wagenweg

2012 NA Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Een ontspannen middag waarin je alles leert over leven in het ritme van de seizoenen en we intunen op de creatieve energie van de lente.

Over dit evenement

Flowing with the seasons

Een ontspannen middag waarin je alles leert over het leven in het natuurlijke ritme van de seizoenen en we ons onderdompelen in de creatieve energie van de lente.

---------

Heb je weleens het gevoel dat je tegen je natuur ingaat? Dat je je energie op de verkeerde manier besteedt of dat je volledig de balans en je innerlijke rust kwijt bent? Dan is er een grote kans dat je tegen de natuurlijke flow van de seizoenen ingaat.

Heb je weleens het gevoel dat je tegen je natuur ingaat? Dat je je energie op de verkeerde manier besteedt of dat je volledig de balans en je innerlijke rust kwijt bent? Dan is er een grote kans dat je tegen de natuurlijke flow van de seizoenen ingaat.

Lente, zomer, herfst en winter. De seizoenen zijn iets magisch, maar voor de meesten van ons zo vanzelfsprekend. Zonde, want de seizoenen (en de natuur in het algemeen) hebben ontzettend veel invloed op ons, en op ons hele zijn...

We zijn in onze maatschappij, waarin het denken zó centraal staat, geneigd het te zien als iets dat buiten ons om plaatsvindt. Door mee te bewegen met de seizoenen sta je vaker stil bij wat er gaande is in jezelf en in je omgeving.

Ieder seizoen brengt zijn eigen energie met zich mee. Zijn eigen tempo, zijn eigen ritme. In de herfst laten we los, in de winter zoeken we de stilte op. In de lente werken we nieuwe ideeën uit die in de zomer tot bloei komen. En in de herfst plukken we daar weer de vruchten van. Het is een steeds terugkerend proces die volledig aansluit bij onze natuurlijke manier van werken en leven.

Wil jij ook meer leven in een natuurlijke flow en in harmonie met jezelf, de natuur en je omgeving? Tijdens de Flowing with the seasons workshop maak je op een dieper niveau contact met jezelf en de wereld om je heen.

Tijdens een ontspannen middag duiken we na een heerlijke yogales in de basisprincipes van de energetische seizoenen en de elementen die daarbij horen. We tunen in op de creatieve energie van de lente en hoe je die zo goed mogelijk kunt benutten om jouw plannen voor dit jaar tot bloei te laten komen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

♥︎ Je krijgt een heerlijke energie-liftende yogales en meditatie (geen ervaring nodig)

♥︎ Je leert over het ritme van de seizoenen* en de elementen die daarbij horen

♥︎ Je ervaart hoe je het natuurlijke ritme van de seizoenen kunt gebruiken voor jouw natuurlijke flow

♥︎ Je krijgt alle ruimte voor zelfreflectie en om te voelen wat voor jou de beste manier is om met creatieve energie van de lente om te gaan

*De workshop wordt o.a. gegeven op basis van het boek "Leven en werken in het ritme van de seizoenen" van Jaap Voigt.

Wil je alvast meer weten over de seizoenen? Luister dan de podcast: https://soundcloud.com/wildmoongarden

INCLUSIEF:

Inspiratie en inzichten in jezelf

☼ Kruidenthee en water

☼ Heerlijke, gezonde snacks

☼ Special gift

☼ Connecten met likeminded people

☼ Gratis digitale handout voor thuis

Fijn om zelf mee te nemen: dikke sokken, comfortabele kleding, boekje en een pen.

TICKETS (speciale Stronger Together prijzen):

Super lucky ones: €55,-

Lucky ones: €67,- (i.p.v. reguliere €74,-)

Er zijn een max. aantal plekjes beschikbaar.

Tickets voor het event zijn non-refundable.

LOCATIE & TIJD:

Het event vindt van 13:15 tot 17:30 plaats bij Tribe Hub Haarlem. Inloop is van 13:15 tot 13:30.

ERVARINGEN:

Emily van Vught

"Het is zo inspirerend om Romy te horen vertellen over de seizoenen, de invloed die ze op ons hebben en hoe je veel meer in flow kan leven door mee te bewegen met elk seizoen. Sinds een jaar ben ik me, dankzij Romy, bewust van deze invloeden en probeer ik steeds meer hierin mee te gaan. Ondernemen voelt zoveel makkelijker en stiekem voel je diep vanbinnen ook dat het helemaal klopt. Ik vind het zo mooi hoe ze haar kennis over de seizoenen combineert met haar expertise op het gebied van voeding, ayurveda, de cycli van de maan en de leer van de I Tjing, waardoor je vanuit een holistisch oogpunt naar alles kan kijken."

Kim Schollema

"Ik heb 2 keer een workshop van Romy bijgewoond over leven met de seizoenen (en de maan). Romy heeft een fijne en rustige energie en weet hier ontzettend veel over te vertellen! Haar workshops zijn als een soort van feestje waar je je superwelkom en thuis voelt. Het is een totaalbeleving waarin je enorm veel leert, er veel ruimte is om ervaringen te delen en je direct een verbinding maakt met de invloed van de seizoenen op jouw leven. Wat hebben de seizoenen jou te vertellen en hoe kun je gebruik maken van de energie van het seizoen? Sinds ik me hier meer bewust van ben kan ik dingen beter plaatsen en gebruik maken van de energie van het seizoen en de maan. Ik leef steeds meer met de natuurlijke flow van het leven en daardoor ervaar ik steeds meer rust en magie in mijn leven."

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Tribe Hub

1 Wagenweg

2012 NA Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen