€ 20 – € 30

FM World Benelux Super Saturday

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van Der Valk Hotel Apeldoorn - Cantharelle

Van Golsteinlaan 20

7339 GT Ugchelen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Unleash your Network Marketing superpowers op de FM World Benelux Super Saturday - een plaats om te leren, te delen en te netwerken. Dit is niet zomaar een event, dit is "het" event van FM World Benelux waar de top leaders uit de Benelux samen zijn en met iedereen hun ideeën, ervaringen en strategieën op het gebied van netwerk marketing zullen delen.

Van Der Valk Apeldoorn de Cantharel is een prachtig mooie en centraal gelegen locatie in de Benelux waar we op 1 juni 2019 jou als speciale gast zullen ontvangen.

Wat mag je verwachten?

Deze dag zal bestaan uit 2 delen, een ochtenddeel speciaal voor Business Partners die alle “ins and outs” willen leren omtrent Netwerk Marketing “hardcore Network Marketing”. Dit deel van de dag zal Frazer Brookes - “Network Marketing Ninja” voor zijn rekening nemen. Frazer Brookes is op dit moment de wereldwijde sensatie als het gaat om Netwerk Marketing of het nu online of offline is. Hij verteld je strategieën en geeft je tips die je a la minute kunt toepassen om jouw business te laten groeien. Dit deel zal in het engels gegeven worden.

Dan hebben we het gebruikelijke middag deel wat bom vol zit met spanning en sensatie. Denk hierbij aan de recognition, incentives, product kennis, verhalen van mede Business partners, tip en tricks en natuurlijk Special Guest Frazer Brookes die nogmaals in actie zal komen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van online Netwerk Marketing met je zal delen.

Kortom een event waar je bij moet zijn als jij vastberaden bent om in de business genaamd “Netwerk Marketing” vooruit wil komen.

Boek snel je ticket want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Ochtendprogramma: van 10u00 tot 12u00

Middagprogramma: van 13u00 tot 17u30

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van Der Valk Hotel Apeldoorn - Cantharelle

Van Golsteinlaan 20

7339 GT Ugchelen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen