Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

FMN Community Oost: Kennismiddag Healthy Workplace (Bedrijfsbezoek VGZ Arnhem)

FMN Community Oost-Nederland

Donderdag 23 januari 2020 van 13:00 tot 18:00 (CET)

FMN Community Oost: Kennismiddag Healthy Workplace...

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
FMN-leden (regulier)
Ben je (al) FMN-lid? Selecteer dan dit kaartje.
3d 7u 34m Gratis € 0,00 € 0,00
FMN-leden (student)
Ben je student en FMN-lid? Selecteer dan dit kaartje.
3d 7u 34m Gratis € 0,00 € 0,00
Niet FMN-leden
Deelname aan het event is gratis. Je betaalt een bijdrage aan de FMN Community Oost-Nederland.
3d 7u 34m € 20,00 € 1,79 € 4,58

Deel FMN Community Oost: Kennismiddag Healthy Workplace (Bedrijfsbezoek VGZ Arnhem)

Evenementdetails

Wat is de meerwaarde van een gezonde werkomgeving, heeft het zin om daarin te investeren? Zo ja, welke keuzes kun je dan maken? Steeds meer organisaties zijn bezig met deze vragen. Logisch, want de gezondheid van medewerkers (zowel fysiek als mentaal) is van groot belang zowel voor de medewerkers zelf als voor de organisatie waar ze werken.

Alle reden dus voor een kennismiddag op 23 januari, met als onderwerp Healthy Workplace. Want het is niet de vraag óf maar hóe je een healthy workplace moet creëren!

Een groot deel van werkend Nederland brengt een flink deel van zijn tijd door in een kantooromgeving, zo ook bij VGZ. Moeten we er dan niet alles aan doen om die omgeving en de manier van werken binnen die omgeving, zo gezond mogelijk in te richten? En hoe doe je dat dan? Om deze vragen te kunnen beantwoorden heeft Coöperatie VGZ de HR en FM-krachten gebundeld en samengebracht onder de noemer ‘People & Experience’. Een belangrijke stap in de missie om tot optimaal gezond werkgeverschap te komen is het omarmen van de Well Building Standard (v2. Platinum).

Hierbij worden tien essentiële onderdelen van de werkomgeving zo ingericht dat de gebruikers zo gezond mogelijk hun werk kunnen doen. Welke zijn dit en wat heb je hiervoor nodig? Hoe doorloop je een traject om tot WELL-certificering te komen? En wat levert het op?

FMN community Oost is 23 januari te gast bij VGZ en krijgt alles te zien en te horen omtrent de Healthy Workplace. Zien we jou ook?

 

Programma:
13.30 Inloop
14.00 Start met welkom door Community Oost-NL
14.10 Frank over gezonde werkplek bij VGZ en Well Certificering
15.00 Stellingen
15.20 Start rondleiding en borrel
16.30 Afronding

 

Deelname:
Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Aanmelden verplicht. Het aantal plaatsen is beperkt.
Let op! Ben je nog géén betalend lid van FMN? Dan betaal je een bijdrage van €20,- excl. btw voor de FMN Community Oost-Nederland. Of word lid van onze vereniging! Twijfel je of je lid bent van FMN of al onder een lidmaatschap van jouw bedrijf geregistreerd staat? Neem dan contact op met de FMN Ledenadministratie.

Na aanmelding verhinderd? Meld je dan tijdig af zodat we jouw kaartje nog aan iemand anders kunnen aanbieden. Mede om die reden hanteren we een regeling voor annuleren en no-show. Tot en met woensdag 22 januari 2020, 23.59u kun je je ticket zonder kosten annuleren. Na dit tijdstip brengen we €35,- excl. btw bij de besteller in rekening.

 

Datum & Tijdstip:
Donderdag 23 januari 2020
13.30 - 16.30 uur
VGZ - Nieuwe Stationsstraat 12, 6811 KS Arnhem

 

Bereikbaarheid:
In slechts vier minuten loop je vanaf Arnhem Centraal het hoofdkantoor binnen. Kom je toch met de auto? Zet je navigatie dan op Willemstunnel 1, 6811 KZ Arnhem. De parkeergarage 'Centraal' bevindt zich direct onder het pand.

Heb je vragen over FMN Community Oost: Kennismiddag Healthy Workplace (Bedrijfsbezoek VGZ Arnhem)? Neem contact op met FMN Community Oost-Nederland

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


VGZ
Nieuwe Stationsstraat 12
6811KS Arnhem
Nederland

Donderdag 23 januari 2020 van 13:00 tot 18:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.