Gratis
Focus on the future: hybride werken

Focus on the future: hybride werken

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Netflow bv

190 Burchtstraat

9150 Kruibeke

Belgium

Kaart bekijken

Hybride werken is alomtegenwoordig en hier om te blijven. Hoog tijd om even stil te staan bij hoe u dat professioneel aanpakt.

Over dit evenement

Op 21 juni ontvangen wij u graag om 12u met een lunch en hebben wij een reeks boeiende sprekers voor u klaarstaan.

We belichten die dag hybride werken vanuit enkele totaal verschillende invalshoeken, maar steeds met de nadruk op het efficiënt werken.

Een overzicht van de sprekers

Afbeelding van Focus on the future: hybride werken

Microsoft 365 is niet meer weg te denken uit het dagelijkse bedrijfsleven. Maar als het gaat over het inrichten van een hybride werkplek, blijven de capaciteiten van Microsoft 365 vaak onderbenut. Maakt uw bedrijf al gebruik van de beschikbare apps, automatisaties en veiligheidsfeatures?

Afbeelding van Focus on the future: hybride werken

COMAX is een Belgisch softwarebedrijf dat oplossingen ontwikkelt ter automatisatie van administratieve processen om bedrijven tijd te besparen, fouten te beperken en algemene efficiëntie en productiviteit te verhogen.

Daarnaast zet COMAX een zeer gebruiksvriendelijke cloud-CRM oplossing in de markt onder de naam Dashboard én verdelen ze een high-end DMS oplossing Elo genaamd.

Met al deze toepassingen beantwoorden ze de meeste digitalisatie- en automatisatie vragen van bedrijven.

Hoe meer er digitaal en automatisch gewerkt wordt in een administratie, hoe makkelijker het wordt om hybride te werken. Zo is alle informatie altijd voor iedereen digitaal beschikbaar vanop eender welke locatie. Én zodra alle processen gestroomlijnd zijn, kan iedereen volgens geijkte procedures werken.

Afbeelding van Focus on the future: hybride werken

Evato legt de klemtoon op efficiëntie en eenvoud. Met hun moderne bedrijfsoplossingen, e-commerce en productiviteitstools bieden ze een flexibele en hedendaagse oplossing om ondernemingen te ontzorgen.

Zo krijgen ondernemingen meer tijd voor hun hoofdprioriteiten!

Afbeelding van Focus on the future: hybride werken

Het (deels) van thuis werken is het nieuwe normaal geworden. Maar hoe kan u dit op een gebruiksvriendelijke én toch veilige manier doen? Awingu biedt een oplossing waarbij gebruikers vanaf elk toestel toegang kunnen krijgen op een veilige manier tot de applicaties, desktops en data van het bedrijf. En dat door enkel gebruik te maken van een webbrowser (dus geen VPN of andere software nodig).

Afbeelding van Focus on the future: hybride werken

Hoe draagt u kennis op een attractieve manier over? Hoe brengt u dat in beeld? Tijdens deze presentatie ontdekt u de interactieve producten van Legamaster waarmee u nog meer dynamiek creëert tijdens uw presentatie. En dat voor toehoorders ter plaatse of op een andere locatie.

Denk hierbij aan interactieve touch monitors en bijbehorende software waarmee u uw interactieve presentatie eenvoudig live bewerkt, afdrukt of deelt met de buitenwereld.

Natuurlijk belichten we ook functionaliteiten als bijvoorbeeld een touchscreen met Microsoft Office.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen