€ 31,50

Fold up Restaurant "Tasty Southern Sea- Cuisine from New Zealand and Oceani...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De-kookschool.nl

Monseigneur Nolensplein 54

(Beej Benders boave)

5911 GG Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Nieuw-Zeeland en Ozeanië

Nieuw Zeeland kent twee keukentraditie, de europeaanse kookstijl met vooral pies, salades, lam- en rundvlees en sandwiches. De andere komt dan van de indogene bewoners van Nieuw-Zeeland, de Maoris. Hangi, het nationaalgerecht van Nieuw-Zeeland, word bereidt in een aardoven, waar wildvlees, zeevruchten en vis een balangrijke rol spelen. Beide keukens zijn in Nieuw-Zeeland inmiddels samengegroeid.

Oceanië, zoals Fiji, Samoa, Vanuatu evm, is hier nog wat oorspronkelijker! Hun koken ook in een aardoven, maar de gerechten hier zijn veel minder europeaans beinvloed dan in Nieuw-Zeeland. Kakoda bijvoorbeeld is een vis, gestoomd met cocosmelk en citroen. Lovo, ook een bekend gerecht van Fiji, is vis, vlees groenten en fruit gegaard in een aardoven.

Wil jij de smaken van de zuidzee leren kennen?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De-kookschool.nl

Monseigneur Nolensplein 54

(Beej Benders boave)

5911 GG Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen