Fondsendag 9 februari 2023

Venster Acties

Fondsendag 9 februari 2023

Heb jij een idee dat bijdraagt aan de toekomst van Groningen en ben je op zoek naar advies of financiering? Kom dan naar de Fondsendag!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

CMO STAMM 100 Laan Corpus Den Hoorn 9728 JR Groningen Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Fondsendag

Heb jij een idee dat bijdraagt aan de toekomst van Groningen en ben je op zoek naar advies of financiering? Nationaal Programma Groningen organiseert samen met Ideeënbank Groningen jaarlijks twee Fondsendagen om jou verder op weg te helpen met jouw idee of project.

De komende editie is op donderdag 9 februari 2023. Deze Fondsendag vindt voor het eerst live op locatie plaats.

  • Datum: Donderdag 9 februari 2023
  • Tijd: 17.00-21.00
  • Locatie: CMO STAMM. Laan Corpus Den Hoorn 100 in Groningen

Hoe werkt het?

Tijdens de Fondsendag presenteer jij je idee aan verschillende adviseurs en fondsen. Zij kunnen je helpen bij het verder ontwikkelen van je plan of het zoeken naar financieringsmogelijkheden.

Let op: de Fondsendag vindt plaats om advies te krijgen en contact te leggen met fondsen, niet om direct een aanvraag te doen.

Fondsenmarkt: in gesprek over je idee

Je kunt deze dag langs stands op de fondsenmarkt. Op de markt staan verschillende fondsen en adviseurs. Een mooie gelegenheid om kennis te maken, één-op-één advies te krijgen en eventuele vervolgstappen te bespreken. Ook als je plan nog niet helemaal uitgewerkt is, adviseren zij je graag over de financiering ervan.

Pitch je idee

Daarnaast is er ruimte om op een afgesproken tijdstip een pitch te doen. Je krijgt vijf minuten de tijd om jouw idee of project toe te lichten, oftewel te pitchen. Korter mag ook. Je levert hiervoor van te voren je projectbeschrijving aan, zodat de adviseurs en fondsen zich alvast voor kunnen bereiden. Na jouw presentatie zijn er nog vijf minuten waarin de adviseurs, fondsen en andere deelnemers advies kunnen geven. Er is ruimte voor 12 pitches. Aanmelden hiervoor kan bij het aanschaffen van een ticket voor de Fondsendag hier in Eventbrite.

Workshops

Komende editie krijg je ook de gelegenheid om één van de onderstaande workshops te volgen. De workshops vinden op hetzelfde moment plaats. Aanmelden kan bij binnenkomst op de Fondsendag.

  • Fondsenwerving
  • Project opzetten
  • Project voortzetten

Deelnemen?

Aanmelden voor deze avond kan hier in Eventbrite tot en met 27 januari 2023. Je hoort zo snel mogelijk, wanneer je je hebt ingeschreven voor een pitch, of jouw idee hiervoor in aanmerking komt.

Vragen?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via info@nationaalprogrammagroningen.nl of 050 752 75 28.