Gratis

Fontys Future Spot

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Minorstudenten van technische opleidingen bij Fontys Hogescholen presenteren hun Best Practices aan het bedrijfsleven en professionals.

Over dit evenement

FFS vindt plaats op 1 juni 2021, tijdens de Dutch Technology Week. Het evenement staat in lijn met de thema’s; Health, Learning Society, Smart Society, High Tech Systems & Materials en Creative Economy. Deze thema’s worden door Fontys als leidraad aangehouden binnen TEC (Technology, Entrepeneurship en Creativity) opleidingen en minors. De projecten die worden gepresenteerd tijdens FFS worden gekoppeld aan de huidige SDG’s. Tijdens het FFS event presenteren 3e jaars minor studenten van Fontys Hogescholen projecten rondom uitdagingen van nu en van de toekomst. Internationaal en multidisciplinair aanstormend talent creëert tijdens de Fontys onderwijsprogramma’s slimme oplossingen, gekoppeld aan de thema’s.

Bezoekers krijgen de mogelijkheid om nieuwe, jonge talenten die in afzienbare tijd de arbeidsmarkt betreden te spotten. Deze kennismaking kan leiden tot nieuwe verbindingen en nieuwe samenwerkingen tussen bedrijven en minorstudenten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen