€ 16,85 – € 32,48

Foo Fighters Undercover | Terrasconcert

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Roepaen podium

9 Kleefseweg

6595 NK Ottersum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op 24 juli brengt een gelegenheidsformatie onder leiding van Rob van Dijk een ode aan de Amerikaanse rockband Foo Fighters.

Over dit evenement

’Everlong’, ‘The Pretender’ en ‘Best of You’ kent bijna iedereen van de Amerikaanse rockband Foo Fighters. De band werd in '95 opgericht door de drummer van Nirvana, Dave Grohl. Dave bracht eerst een album uit met nummers die hij schreef in zijn Nirvana-periode. Het tweede album van Foo Fighters veranderde de koers van de band. Het album was minder grunge en bevatte de typische Foo Fighters-sound. Op 24 juli brengt een gelegenheidsformatie onder leiding van Rob van Dijk een ode aan deze grote Amerikaanse rockband.

Anders dan normaal, nu een undercoversessie in een exclusieve setting; onder de avondzon op de binnenplaats van het klooster. Per concert verkopen we een beperkt aantal kaartjes (2-persoonstickets en een paar 1-persoonstickets) zodat iedereen op een veilige afstand van de show kan genieten. Hierbij nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen het protocol dat is opgesteld door Koninklijke Horeca Nederland.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Roepaen podium

9 Kleefseweg

6595 NK Ottersum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen