€ 26,50

FOOD COURT - Knock on Wood 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Openluchttheater Cabrio

140 Soesterbergsestraat

3768 MD Soest

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
BESTEL TICKETS VOOR HET FOOD COURT TIJDENS KNOCK ON WOOD 2019 'GOLD EDITION' OP ZATERDAG 7 SEPTEMBER 2019 EN BELEEF DE 'FULL EXPERIENCE'!!!

Over dit evenement

Knock on Wood 2019 ‘Gold Edition’ is een geweldige avond op een unieke locatie waar je geen moment van wilt missen! Het theater opent om 17.45 uur haar deuren en deze editie krijgt extra ‘gouden’ kleur met een FOOD COURT van 18.00 tot 20.30 uur. Brasserie De Soester Duinen, Eetvilla Van den Brink, Sabrosa Kitchen | Bar, PROEF Soest en IJssalon Bemer slaan de handen ineen om hiervan een groot succes te maken! Laat je samen met je vrienden en vriendinnen voor € 26,50 per persoon door hen verwennen met een heerlijk keuzediner van vijf gangen in de fantastische ambiance van het openluchttheater. Met op de achtergrond muziek door HOTTOWN DJ. Zo geniet je optimaal van de héle avond in Cabrio en ben je al helemaal in de stemming als het optreden van HOTTOWN BAND rond acht uur begint!

Aan het FOODCOURT kun je alleen deelnemen als je vooraf hiervoor hebt gere-serveerd én in bezit bent van een geldige toegangskaart voor Knock on Wood 2019. Reserveren kun je tot uiterlijk 1 september 2019.

Reserveer snel! Het aantal plaatsen is beperkt!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Openluchttheater Cabrio

140 Soesterbergsestraat

3768 MD Soest

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen