Food for thought

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadskasteel Oudaen

99 Oudegracht

3511 AE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Naast fantastische feesten staat Rotaract ook bekend om inhoud en persoonlijke ontwikkeling. Daarom vindt 27 mei Food for Thought plaats, een volledig verzorgde middag inclusief lezing, lunch en workshop bij Stadskasteel Oudaen in Utrecht! Het programma van 12.00-16.00 staat in het teken van de uitdagingen waar young professionals mee te maken krijgen. Blokkeer deze datum in je agenda en wees erbij! Uiteraard sluiten we de middag af met een feestelijke borrel met z'n allen. Houd onze facebookpagina in de gaten voor de onthulling van onze veelbelovende sprekers!

Programma:

12.00-12.45 Kilian Wawoe: Hoe haal ik het beste uit mijn carriere?

Kilian zal ons iets vertellen over hoe young professionals als wij, die bezig zijn zich te bewijzen in hun carrière, hier ook het meest uit kunnen halen. Moet je harder gaan werken? Meer willen verdienen? Of moet je andere doelen stellen? In deze periode komt veel prestatiedruk kijken en Kilian geeft inzicht in hoe we daar op een gezonde manier mee om kunnen gaan.

13.00-14.00 Heerlijke lunch verzorgd door Oudaen
14.00-16.00 Etiquettecursus (internationale) zakelijke omgangsvormen door Jan Jaap van Weering

Jan Jaap zal ons vertellen hoe je in gesprek komt met belangrijke personen, je jezelf het beste presenteert en waar je rekening mee moet houden in de (internationale) zakenwereld. Met zijn optreden in hoe heurt 't eigenlijk en zijn eigen merk Distinguished is Jan Jaap de expert op het gebied van etiquette!

Daarna samen borrelen!Datum en tijd

Locatie

Stadskasteel Oudaen

99 Oudegracht

3511 AE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen