€ 100,80

Foodfotografie & styling

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zoetermeer

Zoetermeer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heb jij een mooie blog, maar lukt het je niet die éne mooie foto te maken? Smaakt je gerecht heerlijk, maar lukt het niet om dit op beeld over te brengen? Heb je een spiegelreflexcamera, maar weet je niet wat je er allemaal mee kunt?

Dit zijn zo maar een paar vragen waar elke beginnende fotograaf en blogger wel eens tegenaan loopt. Hoe fijn zou het zijn om antwoord te krijgen op ál deze vragen? Ik heb de antwoorden op al jouw fotografievragen samengevoegd in één workshop!


Inhoud workshop

In de workshop Foodfotografie & Styling gaan we aan de slag om jouw camera beter te leren kennen. We stappen af van de automatische piloot en gaan het beste uit jouw camera halen. Ik geef je tips en tricks om te leren kijken naar licht, compositie en het gebruik van props.

Tijdens de workshop behandel ik de grootste ergernis van de foodblogger; werken met weinig licht én als de wens er is hoe je makkelijk en betaalbaar kunt werken met een daglichtlamp. Daarnaast ga je naar huis met inspiratie voor het gebruik van achtergronden, informatie over lenzen en het creatief gebruiken van je omgeving.

De workshop vindt in groepsverband plaats in Zoetermeer (slechts 6 plekken beschikbaar!) en duurt drie uur. Je werkt tijdens de workshop met je eigen camera (deze moet handmatig in te stellen zijn) en een statief* en je werkt in groepjes van twee.

Deze workshop is perfect voor

  • foodbloggers
  • catering bedrijven
  • horeca eigenaren


Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Je kunt gratis parkeren bij de workshop locatie. Het adres van de locatie volgt na aanmelding.

Wat heb ik nodig voor de workshop?

  • Een spiegelreflexcamera
  • Indien aanwezig: extra lenzen
  • Statief (*mocht je deze nog niet hebben, is deze te lenen tijdens de workshop)

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@deedylicious.nl.Wanneer je naast de workshop foodfotografie meteen wilt kijken hoe je het beste uit jouw werkplek kunt halen, kun je er ook voor kiezen een privé workshop te boeken. Ik kom bij jou langs en ga één op één de workshop behandelen. Daarnaast onderzoeken we jouw werkplek of er meer uit te halen is dan je nu doet en brengen dit direct in de praktijk.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zoetermeer

Zoetermeer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen