€ 25

Foodfotografie van Food Bandits

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Piet Jonker

Lindenhoff Fine Food Farm

Rijksstraatweg 21

1396 JC Baambrugge

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

FOODFOTOGRAFIE MET FOODBANDITS
op de Lindenhoff Fine Food Farm

Suus van Food Bandits gaat jullie van alles leren of foodfotografie, productfotografie en hoe je mooie foto's met je mobiel kan maken. Bij Food Bandits houden ze van lichte fotografie, minimalistisch maar toch warm en uitnodigend.

Wat betekenen al die knopjes op je camera nu eigenlijk? En hoe maak je een mooie foodfoto? Deze twee uur durende workshop zal beginnen met de basistechnieken en theorie over ISO (wat doet dit nou eigenlijk?), belichting en foodstyling. Hoe maak je een visueel concept en hoe leg je deze zo aantrekkelijk mogelijk vast? Onder leiding van Suus ga je ook aan de slag om de kennis en tips in praktijk te brengen. Neem dus vooral naast je mobiel ook jouw eigen camera mee om de fijne knijpjes te leren om de mooiste foto's van eten te maken! Er zullen volop producten van de boerderij aanwezig voor foto's op de fotogenieke locatie van Piet Jonker! Wil je alles leren over fotografie en styling? Kom dan de workshop volgen!

Schrijf je nu in voor een van de 3 workshops die Food Bandits op zaterdag 23 september geeft:

Zaterdag 23 september van 10.30 – 12.30

Zaterdag 23 september van 13:30 – 15:30

Zaterdag 23 september van 16:00 – 18:00

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol = vol. Bestel zo snel mogelijk uw kaarten voor deze workshop! Voor een goede dynamiek tijdens de workshop zijn er minimaal 10 deelnemers nodig.

LET OP: U kunt enkel deelnemen aan de workshop als u ook een toegangsticket heeft voor Lindenhoff Fine Food Farm op 24 september 2017 in Baambrugge. Tickets kunnen worden besteld op lfff.nl


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Piet Jonker

Lindenhoff Fine Food Farm

Rijksstraatweg 21

1396 JC Baambrugge

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen