€ 32,82

FOODSERVICE HORECA INNOVATION MARKET 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eskimofabriek

Wiedauwkaai 23

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

FOODSERVICE INNOVATION MARKET 2018

DINDSDAG 23 APRIL 2018 | 16.00U | ESKIMOFABRIEK | GENT

Klaar voor 23 april 2018? Dan tovert Foodservice Alliance de Gentse Eskimofabriek om tot de FOODSERVICE INNOVATION MARKET. Maar liefst 50 start-up bedrijven tonen er hun innoverende producten aan ondernemers in horeca en catering. Ben jij op zoek naar nieuwigheden in de markt, naar producten die écht nog niemand anders kent? Kom dan zeker op 23 april naar Gent om deel te nemen aan dit inspirerende event!

Op enkele uren tijd stellen de innovators er hun hippe uitvindingen en nieuwe voedingsproducten voor. U maakt er kennis met nieuwigheden op vlak van eten, drinken en technologie. Ideaal om te introduceren in uw eigen zaak of sterke ideetjes op te doen waarmee u zelf aan de slag kunt gaan.

Nog niet overtuigd? Weet dan dat er inspirerende sprekers zullen zijn die alles uit de doeken doen rondom succesvol ondernemen in de wereld van eten en drinken. Dat alles zonder dat je daar handen vol geld aan moet besteden!

Krakken uit de wereld van de marketing zorgen ervoor dat u weet hoe u uw klanten kan triggeren en kijken samen met u naar de toekomst. Hoe maak jij jouw zaak klaar voor de toekomst?


Waarom u deze avond echt niet mag missen!

- Op 1 avond maak je kennis met maar liefst 50 start-upbedrijven en hun innovaties!

- Je wordt bijgepraat over de foodservicemarkt van de toekomst

- Je krijgt tips & trics over hoe je je bedrijf nog sterker kan maken door in te spelen op veranderend consumentengedrag

- U leert er hoe u met uw eigen zaak nog beter kan inspelen op de marktvraag en daardoor uw winst kan vergroten.


BREAK-OUT SESSIONS

Tijdens het bezoek aan de start-upmarket heeft u ook de kans om gratis één van de twee break-out sessions bij te wonen. Hier heeft u de kans om in een beperkte groep te brainstormen over twee actuele thema's:


SESSION 1:

INFLUO over influencers marketing. Influencer Marketing is een vaak gebruikte term op merkposten en social media zoals Instagram. In werkelijkheid is het een slimme techniek die u helpt op te vallen in een markt die overloopt van traditionele reclame.

SESSION 2:

Bart Walterus over ondernemingsplannen. Bart Walterus is parnter Advisory bij KPMG en jurylid bij Bizidee. Hij ondersteunt je in het bouwen van een stevig fundament, met de juiste tools: van inspiratie tot concreet advies voor je ondernemingsplan.

__

Dit evenement wordt georganiseerd door Foodservice Alliance en zijn partners voor de Foodservice Horeca Innovation Market;
PRAKTISCHE INFO

DATUM

Maandag 23 april 2018 | ESKIMOFABRIEK | Gent

TIMING

Ontvangst 16u00 | Einde 20u00


INVESTERING

De toegangsprijs bedraagt 25 Euro ex BTW per persoon en is exclusief voor ondernemers binnen de horecawereld.

Na betaling krijgt u per mail een bevestiging van uw inschrijving. Enkele dagen voor de Foodservice Innovation Market zal u nogmaals per mail een herinneringsmail ontvangen. U dient uw ticket geprint of digitaal mee te brengen.


INLICHTINGEN

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met Aranka van Foodservice Alliance: Foodservice Alliance | Campus Blairon 711 | 2300 Turnhout | +32(0)14 703 302

Mail: ar@foodservicealliance.be

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Eskimofabriek

Wiedauwkaai 23

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen