Gratis

Forever Young Festival 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Esplanade 10

1315 TA Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Geniet, beleef, proef, dans, zing, date, relax en ontdek tijdens Forever Young Festival!

Op woensdag 22 augustus vindt de tweede editie van het grootste en meest ludieke jaarlijks terugkerende festival voor alle 65-plussers in Nederland plaats op de Esplanade in Almere aan het prachtige Weerwater. Forever Young Festival is een dag vol muziek, theater, workshops en beleving.

Het festivalterrein heeft ruim 8 venues waar de verschillende optredens van topartiesten en activiteiten plaatsvinden.

De enorme diversiteit aan prachtige kleurrijke tenten, van een intieme spiegeltent tot een geweldige mainstage, workshops, foodtrucks, een casino, klassiekers, een reuzenrad, ludieke straatartiesten, een gezellige markt, de sfeervolle aankleding en een nostalgische kermis zullen ervoor zorgen dat u gaat genieten. Het wordt een geweldige dag die u niet snel zult vergeten.

De entree voor het Forever Young Festival is gratis. Forever Young Festival is alleen toegankelijk voor mensen van 65 jaar of ouder. Uiteraard mag er per senior een mantelzorger of familielid (18+) mee voor de begeleiding.

Beleef het mee op 22 augustus 2018 tijdens Forever Young Festival!


Kijk voor meer informatie op: www.foreveryoungfestival.nl

Volg ons op Facebook: www.facebook.com/ForeverYoungFestivalAlmere/

Wilt u Forever Young Festival financieel steunen zodat we elk jaar weer een gratis festival kunnen organiseren. Dat kan door te doneren via onze pagina op Geef. https://www.geef.nl/nl/actie/forever-young-festival-2018/donateurs.

Veelgestelde vragen

Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?

Forever Young Festival is alleen toegankelijk voor mensen van 65 jaar of ouder, neem daarom uw legitimatiebewijs mee naar het festival. Uiteraard mag er per senior een mantelzorger of familielid (18+) mee voor de begeleiding.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Esplanade 10

1315 TA Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen