Verkoop beëindigd

Forever Young Festival 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Esplanade 10

1315 TA Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Geniet, beleef, proef, dans, zing, date, relax en ontdek.

Op 22 augustus vindt de tweede editie van het grootste gratis festival voor 65-plussers plaats aan het prachtige Weerwater in Almere. Forever Young Festival is een dag vol muziek, theater, workshops en beleving en je mag het niet missen.

De enorme diversiteit aan prachtige kleurrijke tenten, van een intieme muziektent tot een geweldige mainstage, workshops, foodtrucks, een casino, klassiekers, een reuzenrad, ludieke straatartiesten, een gezellige markt, de sfeervolle aankleding en een nostalgische kermis zorgen ervoor dat u heerlijk gaat genieten. Het wordt een geweldige dag die u niet snel vergeet.

Voor wie

Forever Young Festival is alleen toegankelijk voor mensen van 65 jaar of ouder. Uiteraard mag er per senior een mantelzorger of familielid (18+) mee voor de begeleiding. Beleef het mee op 22 augustus 2018 tijdens Forever Young Festival en registreer je direct via de groene registreer knop.

Toegangstijden

Wij houden graag rekening met je komst. Daarom kan je kiezen uit drie toegangstijden bij het bestellen van de kaartjes. Kies vooral de toegangstijd die het beste bij je past. Besluit je later alsnog op een andere tijd te komen? Geen probleem, je bent gewoon de hele dag welkom.

Meer Informatie

Kijk voor meer informatie op: www.foreveryoungfestival.nl.

Volg ons op Facebook: www.facebook.com/ForeverYoungFestivalAlmere/

De kaartjes zijn gratis maar wilt u toch een bijdrage doen, doneer dan via onze actie op de website Geef.nl. https://www.geef.nl/nl/actie/forever-young-festival-2018/donateurs.

Datum en tijd

Locatie

Esplanade 10

1315 TA Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen