Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Esplanade 10

1315 TA Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Geniet, beleef, proef, dans, zing, date, relax en ontdek tijdens Forever Young Festival!

Op woensdag 23 augustus vindt de eerste editie van het nieuwe, grootste en meest ludieke jaarlijks terugkerende festival voor alle 65-plussers in Nederland plaats op de Esplanade in Almere aan het prachtige Weerwater. Forever Young Festival is een dag vol muziek, theater, workshops en beleving.

Het festivalterrein heeft ruim 8 venues waar de verschillende optredens en activiteiten plaatsvinden.

Optredens van o.a. Willeke Alberti, Jan Vayne en Anita Meyer. Maar Frank in Person als Sinatra, Rock & Roll met een Elvis imitatie van wereldniveau, Tango met Trio Escapada & Omar Mollo, The Blues Brothers lookalikes met hun 'blues mobiel', Dixieland, Jazz en nog veel meer.

De enorme diversiteit aan prachtige kleurrijke tenten, van een intieme spiegeltent tot een geweldige mainstage, workshops, foodtrucks, een casino, klassiekers, een reuzenrad, ludieke straatartiesten, een gezellige markt, de sfeervolle aankleding en een nostalgische kermis zullen ervoor zorgen dat u gaat genieten. Het wordt een geweldige dag die u niet snel zult vergeten.

De entree voor het Forever Young Festival is gratis en inclusief een aantal gratis consumpties. De munten hiervoor ontvangt u op het festival. Forever Young Festival is alleen toegankelijk voor mensen van 65 jaar of ouder. Uiteraard mag er per senior een mantelzorger of familielid (18+) mee voor de begeleiding.

Beleef het mee op 23 augustus 2017 tijdens Forever Young Festival!


Kijk voor meer informatie op: www.foreveryoungfestival.nl

Volg ons op Facebook: www.facebook.com/ForeverYoungFestivalAlmere/


Veelgestelde vragen

Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?

Forever Young Festival is alleen toegankelijk voor mensen van 65 jaar of ouder, neem daarom uw legitimatiebewijs mee naar het festival. Uiteraard mag er per senior een mantelzorger of familielid (18+) mee voor de begeleiding.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Esplanade 10

1315 TA Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen