Gratis

FORT Advocaten en MeerBusiness: interactief seminar “Ontslag op staande voe...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fort Advocaten

60 Koningslaan

1075 AG Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het ontslagrecht is sinds de invoering van de Wet werk en zekerheid (WWZ) ingrijpend gewijzigd.

Ook de regels omtrent het ontslag op staande voet zijn aangepast. Hierdoor is een ontslag op staande voet risicovoller en dus minder aantrekkelijk geworden voor werkgevers.

Fort Advocaten houdt u graag op de hoogte van onderwerpen die impact kunnen hebben op uw bedrijfsvoering. Wij nodigen u dan ook uit voor een interactieve workshop op donderdag 22 november 2018, waarin de regelgeving en de risico’s rondom ontslag op staande voet centraal staan.

Tijdens deze workshop praten arbeidsrecht specialisten Elias van Kampen en Stéfanie van Creij u aan de hand van praktijkvoorbeelden en jurisprudentie bij over onder meer de vereisten bij een ontslag op staande voet, het verloop van het proces, de risico’s voor werkgevers en alternatieve sancties. Daarnaast spelen wij graag in op uw actuele vragen.

De workshop vindt plaats bij Fort Advocaten (Koningslaan 60, Amsterdam). U bent vanaf 15:30 uur van harte welkom. Het programma start om 16:00 uur en om 17:00 uur sluiten we de middag af met een borrel. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op donderdag 22 november 2018!

Met vriendelijke groet,

Fort Advocaten en MeerBusiness Amsterdam

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fort Advocaten

60 Koningslaan

1075 AG Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen