Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

DOT

Vrydemalaan 2

Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dinsdagavond 26 november is het zover: de tiende editie van Founder Talks, dé ondernemerstalkshow voor en door Groningen.

Deze tiende editie neemt Evelien Bouma de presentatie over van onze Bart Breij. Evelien is ondernemer uit Groningen en werkt daarnaast als presentatrice en dagvoorzitster. Wie weet heb je haar al gezien tijdens het Start-up debat? Ze heeft een hoofd vol krullen, oog voor detail, neus voor nieuws, mond vol op het podium en oren naar toffe merken en mensen. Dat zijn de skills die we nodig hebben! Toch? En wat jij daar aan hebt? Evelien stelt of laat je de vraag stellen die iedereen wil weten, maar die we niet altijd durven te vragen.

Spreker #1

Mendel Bouman - EntrepreNerd in de games
Hij runt niet een, maar meerdere succesvolle ondernemingen. En daagt zichzelf - en anderen - continu uit om nog meer nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Mendel Bouman is oprichter van Indietopia, een van de grootste game development hubs van Nederland. Hij weet alle ins en outs van de game-industrie, van de ontwikkeling van een krachtige game tot en met het wereldwijd vermarkten ervan. Geen gemakkelijke opdracht in een branche die elk half jaar extreem verandert.

En daarnaast runt Mendel nog een succesvolle studio voor gamemuziek, ontwikkelt hij zijn eigen ‘pen en papier’-spel en onderneemt hij nog veel meer. Hoe krijgt hij dat allemaal voor elkaar? Wat is het geheim van een succesvolle game? En waar komt de honger naar zoveel mogelijk verschillende dingen doen eigenlijk vandaan?


De tiende editie van Founder Talks - dinsdag 26 november 19:30 uur in de DOT Dome te Vrydemalaan 2. Met business, een band en een borrel. Tot dan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

DOT

Vrydemalaan 2

Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen