Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Groninger Forum | Filmtheater

73 Hereplein

9711 GD Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Founder Talks, dé talkshow waarin je inspirerende verhalen van Groningse ondernemers hoort. In een diepte interview met twee markante ondernemers, vraagt RTV Noord-journalist Bart Breij en de zaal net zo lang door tot we tot de kern komen. Geen schouderklopjes, gebakken lucht of alleen de zonnige kanten van het ondernemen, maar het hele verhaal.


In de eerste editie van 2018: ondernemers over Artificial Intelligence en groei ambitie.


Benjamin Derksen - webshop gigant in progress

Benjamin Derksen is mede-oprichter van webshop bedrijf Frank, voorheen Experty. Hij gaat een spannend jaar tegemoet. Zijn bedrijf gaat 450 eigen webshops meer en meer samenvoegen tot één groot geheel. En: nog dit jaar wil het bedrijf uit stad Groningen uitbreiden van 8 naar 27 landen. Hoe zorg je voor zo'n groei in de moordende webshopmarkt? En hoe blijft Frank staan tegenover Coolblue, dat precies hetzelfde pand bewandelde?

Ard Boer - muziek én innovatie

Ard Boer gaat zijn dromen achterna. Hij combineert zijn passie voor muziek met innovatie. Hij was mede-oprichter van het Into The Great Wide Open-festival en heeft Sony, 3FM en Universal Music als klanten. Dankzij zijn Broadcast Radio kan iedereen achterhalen hoe vaak zijn muziek voorbij komt op radio en tv. En met behulp van big data, neural networks en A.I. kan hij zelfs accuraat voorspellen of een nummer een hit wordt.

Toch gelooft hij nog niet in die technieken - en rijk wordt hij er ook niet van. Waarom niet? Het unieke eigen geluid van Ard Boer - ook dat komt aan bod in de vierde editie van Founder Talks.

Founder Talks #4, Met naast de business, natuurlijk ook een band en een borrel.


Haal je gratis kaartje nu, tot dan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Groninger Forum | Filmtheater

73 Hereplein

9711 GD Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen