Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Groninger Forum Hereplein

73 Hereplein

9711 GD Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op de openingsdag van Let's Gro is er een bijzondere editie van Founder Talks, dé talkshow waarin je inspirerende verhalen van Groningse ondernemers hoort. Founder Talks: ondernemers over Groningen

RTV Noord-journalist Bart Breij en de zaal in het Groninger Forum bevragen Stefan Holthausen - de man achter de waterstofvoertuigen in Stad - en Patrick Beijk, het brein achter de Mr. Mofongo en de Merckt. Over ondernemen, innovatie en hun uitdagingen.

Dit zijn de gasten:

Van gas naar groen: Stefan Holthausen
Tien jaar geleden zette An Inconvenient Truth de wereld van Stefan Holthausen op zijn kop. Holthausen Industries wilde van gasbedrijf, naar groen bedrijf. Inmiddels zie je ze overal. Het pendelbusje, de straatveger en de blauwwitte stadsbus in Groningen: allemaal rijden ze op waterstof door Holthausen. En het bedrijf uit Hoogezand heeft nog veel meer plannen. Een heel netwerk aan waterstoftankstations in het noorden bijvoorbeeld. Hoe vergroen je als niemand daar nog op zit te wachten? En hoe goed doet Groningen het?

Uitvinder in de horeca: Patrick Beijk
Er is een ware explosie aan horeca in Groningen. Overal struikel je over koffietentjes. Hoe houd je dan je hoofd boven water? Eigenaar Patrick Beijk van Mr. Mofongo heeft er een sterke mening over - en dat gaat heel wat verder dan een spraakmakende robotarm. Beijk over de vernieuwingen van Mr. Mofongo, de horeca in Stad en zijn volgende grote project: de Merckt. Wat kunnen we preciés verwachten op de hoek van de Grote Markt?

Founder Talks #3, de Let's Gro-editie, is op woensdag 1 november om 20.00 uur in het Groninger Forum. Met naast de business, natuurlijk ook een band en een borrel.

Haal je gratis kaartje nu, tot dan!

Veelgestelde vragen

Moet ik mij aanmelden voor dit event?

Ja, alleen op vertoon van een digitaal ticket kan je toegang krijgen tot het event.

Kost het geld?

Nee, het event is gratis. Consumpties aan de bar zijn niet gesponsord.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Nee, een e-mailtje op je telefoon kunnen we ook scannen.

Ik kan niet...

Jammer! Geef dit op tijd door, zodat anderen jouw ticket kunnen verzilveren. De tickets zijn niet persoonsgebonden, je mag je ticket dus ook doorsturen naar iemand anders.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Groninger Forum Hereplein

73 Hereplein

9711 GD Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen