Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Club Gewoon

6 Herenstraat

2511 EA Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Haal hier je gratis kaartje voor jou en je vrienden!

Over dit evenement

Lieve Reesgangers!

Met de Kick-off nog vers in onze gedachten en nog iets meer dan een maand tot de Rees, staat alweer het volgende feestje voor de deur! Op 28 februari nodigen Team Wageningen, Team Haagse Hogeschool en Team School at Sea jullie uit voor het teamfeest der teamfeesten, genaamd ‘FOUT IN’T OERWOUD’

Of je lievelingsdier vroeger nou een aap was of dat er diep van binnen een Freek Vonk in jou schuilt, niets is te gek of te fout deze avond! Trek je panterprint kleding uit de kast, laat je dierlijke instincten de vrije loop en neem je toekan mee. Oefen vast je lokroep en misschien maak jij wel van die ene panda een tijger. Het beloofd een grandioze avond te worden, waar het bier rijkelijk zal vloeien en de voetjes van de vloer gaan! Als dit alles nog niet genoeg was, zal er voor iedereen die op tijd binnen is een gratis shot klaar staan. Hier wil je bij zijn!

Het feest zal plaatsvinden bij een recentelijk geopende club in Den Haag, een geweldige toevoeging aan het Haagse nachtleven: Club Gewoon. Met een 24/7 geopende snackbar op 5 meter loopafstand en 10 minuten lopen vanaf Den Haag Centraal, is deze locatie niet te missen. Om er gedenkwaardige avond van te maken, zal het feestje al vroeg beginnen. Om 21:00u zullen de deuren open gaan en om 23:00u zullen de deuren sluiten. Zorg er dus voor dat je op tijd bent!

Er wordt geen entreegeld gevraagd voor deze avond, maar we vragen wel iedereen een gratis kaartje te halen. Zonder kaartje kom je helaas niet binnen. Wil je vrienden meenemen? Iedereen is welkom! Haal dat kaartje voor jou en je vrienden en dan zien we jullie pandasnuiten en apenkoppen op 28 februari in Den Haag!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Club Gewoon

6 Herenstraat

2511 EA Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen