Freelancers & Marketeers hoe dan???

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

LAB111

111 Arie Biemondstraat

1054 PD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Marketeers werken steeds vaker rechtstreeks met freelancers. Een ontwikkeling die niet valt te stoppen. Zowel voor de marketeer als voor de freelancer betekent dit dat je opeens heel wat extra skills nodig hebt.

De creatieve eenpitter moet nu ook strategische plannen schrijven, planningen maken en begrotingen opstellen.

De marketeer moet als merkkapitein kunnen schakelen met enorm veel verschillende leveranciers van creatief werk en ondertussen de koers van zijn merk bewaken.

Drie experts op dit vlak gaan ons er alles over vertellen op woensdag 30 mei in Lab111 in Amsterdam.

Inloop is om 18:45. De avond begint om 19.00 uur sharp. Dus zorg dat je op tijd bent.


Het programma:

Namens NIMA komt Gert Koot spreken. Nadat Gert 20 jaar bij reclameadviesbureaus heeft gewerkt, ging hij aan de slag bij SBS Broadcasting. Sinds 2004 heeft hij zijn eigen adviesbureau. Als believer van de nieuwe regels in het marketing- en marketingcommunicatieland verzorgt hij regelmatig trainingen en “wake-up calls”.

Namens BR-ND komen Kim Cramer en Alexander Koene spreken. BR-ND is een adviesbureau dat is gespecialiseerd in de ontwikkeling van merken en organisaties. Sinds 2006 zijn ze bezig met een wetenschappelijke branding methode waarbij menselijke emoties centraal staan. De methode – 23plusone – verbindt mensen en zoekt naar een gemeenschappelijke motivatie. De methode wordt ook toegepast voor marketeers om nauw samen te werken met teams van freelance specialisten om samen merken te bouwen.

De vierde spreker is Maartje Grossouw. Maartje was jarenlang werkzaam als Marketingcommunicatie manager bij Randstad en sinds drie jaar werkt ze voor Raet als Manager Corporate Communications. In beide rollen werkte Maartje met vele verschillende leveranciers en freelancers van creatief werk. Ze weet als geen ander hoe het is om mensen met elkaar en met de koers van een merk te verbinden. De afgelopen jaren werkte Maartje nauw samen met Kim Cramer en Alexander Koene van BR-ND.


*** Privacy statement ***

Tijdens het evenement kunnen er foto's en filmopnamen van je worden gemaakt. Deze opnamen kunnen worden vertoond op social media en/of op de website van The FreeForce en/of in emails en nieuwsbrieven. Door een ticket te bestellen ga je ermee akkoord dat er foto's en filmopnamen van je worden gemaakt.

Datum en tijd

Locatie

LAB111

111 Arie Biemondstraat

1054 PD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen