€ 0 – € 79,22

Friends of Bollywood - LIVE!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

SilverDome

20 Van der Hagenstraat

2722 NT Zoetermeer

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
1st FREE PROMO CONCERT IN THE NETHERLANDS!

Over dit evenement

Inloop vanaf 19.00 uur - Programma start 20.00 uur!

Friends of Bollywood - LIVE! ofwel de 'Vrienden van Bollywood' zal met de lancering van het 1ste live concert van THE BE4TLES OF BOLLYWOOD onder leiding van Shadon & Jayden voor het eerst in Nederland een geheel nieuwe dimensie presenteren van een FREE PROMO CONCERT!

De Bollywood muziek zal vanuit de Indiase filmindustrie een fusion creëren met Westerse invloeden waar Nederlandse topzangers als Mona Siddique, Sagar Malik, Julie Soerdjbali, Angel Aruna, Sagar Kohabir en Daoud Saheb bekend binnen de Bollywood genre hier speciaal voor uitgenodigd worden om met de opkomende ROCKSTAR 'RAHUL JAIN' uit India, een spectaculaire optreden te gaan verzorgen.

Wil je eindelijk een keer tijdens een muziekconcert niet stil blijven zitten op je stoel of gezellig met je gehele familie een adembenemende muzikale show bijwonen, bestel dan nu HELEMAAL GRATIS je FREE PROMO TICKETS en beleef een muziekconcert op een geheel andere en onvergetelijke manier. Wil je deze unieke première toch liever met je partner en of familie op een rustigere en luxere manier tot je gaan nemen dan is dat zeer zeker ook mogelijk met onze (betaalde) DELUXE & VIP SEATS.

Friends of Bollywood - LIVE! zal op zondag 2 juni 2019 in het Silverdome Stadium de echte beleving van een Bollywood concert voor altijd doen veranderen!!!

Voor meer info en de FREE / DELUXE / VIP tickets: www.friendsofbollywood.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

SilverDome

20 Van der Hagenstraat

2722 NT Zoetermeer

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen