Friends of Search 2017
€ 310,99 – € 437,44
Friends of Search 2017

Friends of Search 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Kromhouthal

Gedempt Hamerkanaal 231

1021 KP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Friends of Search 2017: Hét search congres met toegang tot de belangrijkste, internationale ontwikkelingen in de wereld van search.

Na drie succesvolle edities van Friends of Search afgelopen jaren vindt op donderdag 16 februari 2017 de alweer 4de editie plaats. Met diverse sprekers uit binnen- en buitenland is Friends of Search hét nationale search congres waar de laatste ontwikkelingen op SEO- en SEA-gebied aan bod komen.

Je hoeft als (online) marketeer niet meer uit te wijken naar het buitenland als het om SEO- en SEA-congressen gaat. Friends of Search haalt searchexperts uit landen als Engeland, Duitsland en de VS, waar de ontwikkelingen vaak sneller gaan, naar Amsterdam om hun kennis en ervaring te delen. Na donderdag 16 februari 2017 weet je als bezoeker hoe andere organisaties zoekmachinemarketing en zoekmachineoptimalisatie inzetten en je bent ook op de hoogte van de belangrijkste, internationale ontwikkelingen in de wereld van search engine marketing.

Voor wie?
Friends of Search is bedoeld voor ervaren (online) marketeers en SEO- en SEA-specialisten aan de adverteerderszijde, die interesse hebben voor de veranderingen die nationaal en internationaal plaatsvinden in de wereld van search engine marketing. Maar ook voor specialisten aan bureauzijde is het evenement interessant, op donderdag 16 februari kunnen zij toetsen of ze nog in de pas lopen met de laatste ontwikkelingen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Kromhouthal

Gedempt Hamerkanaal 231

1021 KP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen