€ 6,44 – € 16,92

Fringe Fridays: Yoniverse – Cherella Gessel

Venster Acties en details

Vanaf € 6,44

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zonnehuis

30 Zonneplein

1033 EK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
In Yoniverse zien we hoe de multidisciplinaire Cherella op zoek gaat naar healing en balans voor zichzelf, samen met gelijkgestemden.

Over dit evenement

’t Zonnehuis presenteert ‘Fringe Fridays’: jong theatertalent op de planken van een historisch monument. ’t Zonnehuis, gebouwd als verenigingshuis voor arbeiders van de NDSM, ademt met het authentieke art deco interieur nog altijd de sfeer van de jaren ’30. Elke eerste vrijdag van de maand zorgt onbekend en ongekend talent voor reuring met eigenzinnige voorstellingen.

Een intiem reinigingsritueel vindt plaats in een alternatief universum. Hier zijn rhymes helende spreuken, is paarse nevel reinigend voor de YONI en worden alle trauma’s en negatieve vibraties weg geschud vanuit het centrum van het lichaam. Yoniversal healing is needed!

Cherella Gessel leeft op de intersectie van Afro-Caribisch, vrouw en queer zijn. Dit zorgt regelmatig voor innerlijke conflicten in de westerse, patriarchische, kapitalistische, heteronormatieve, racistische samenleving waarin we leven. We zien hoe de multidisciplinaire Cherella op zoek gaat naar healing en balans voor zichzelf, samen met gelijkgestemden.

Cherella Gessel is een all-round preformer. Zij combineert zowel teksttoneel als fysiek spel – in theater én film – met dans, spoken word, modellenwerk, styling, haarstyling en make-up.

’t Zonnehuis presenteert Fringe Fridays is een samenwerking van Stichting Stadsherstel Cultureel, de Janivo Stichting en Amsterdam Fringe Festival.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zonnehuis

30 Zonneplein

1033 EK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen